Malinca podarja 100.000 palačink s Čokoladno lešnikovim namazom 

Foto: IG @malincanastja

 

Malinca bo do pozne jeseni mimoidoče razvajala s palačinkami, ki jih podarjajo obiskovalcem Malinca mobila. Predstavljajo namreč nov project, v okviru katerega bodo po celotni Sloveniji brezplačno razdelili kar 100.000 palačink s Čokoladno lešnikovim namazom. Za popolno presenečenje obiskovalcev dogodkov in nakupovalnih centrov dodajajo tudi svoje kavne nadomestke Matcha latte mix, Pink latte mix, Maca Coffee mix, za otroke pa so pripravili tudi zdrav kakav Happy Cacao mix.

 

Podjetje Malinca, ki je bilo ustanovljeno leta 2013 in pod svojo blagovno znamko združuje že preko izdelkov, ne počiva na lovorikah. V začetku leta so začeli z načrtovanjem projekta Malinca Mobil, saj želijo s palačinkami in kavicami razveseliti najmanj 100.000 oseb. V ta namen so kupili in predelali kombi, ki bo vse do pozne jeseni na različnih lokacijah po Sloveniji razveseljeval mimoidoče s palačinkami in kavicami. Obiskovalci bodo lahko izbirali med palačinkami s Čokoladno lešnikovim namazom, namazom indijskih oreščkov, mandljevim ter arašidovim namazom, ki jih prodajajo pod lastno blagovno znamko. Poleg palačink pa bodo delili še kavne nadomestke Matcha latte mix, Maca Coffee mix in Pink latte mix. Otroke in vse, ki ne uživajo kavnih pripravkov, pa bodo pogostili z zdravim kakavom Happy Cacao mix, ki ne vsebuje belega trsnega sladkorja.

 

Roza malincast kombi se bo ustavil na več kot 50 lokacijah, in sicer pred nakupovalnimi centri Mercator, Supernova ter pred Tuš drogerijami, manjkali pa ne bodo niti na dogodkih, ki jih organizirajo slovenske lokalne turistične organizacije. Vse ažurirane lokacije lahko ljubitelji palačink preverite na www.malinca.si/mobil 

 

Foto: IG @malincanastja

 

K sodelovanju v projektu so povabili tudi podjetji Meja Šentjur ter mlekarno Celeia, ki sta dodali slovenska jajca in mleko. Malinca surovine za vse svoje izdelke najprej poišče v lokalnem okolju, tako bodo tudi palačinke pripravljene s kakovostno ekološko pirino moko.

 

»Z idejo, kako izdelke še bolj približati našim kupcem, sem se poigravala že nekaj časa. Rešitev se je pokazala v Malinca mobilu in Čokoladno lešnikovem namazu kot paradnem konju projekta. Po letu zaprtosti v lastne mehurčke ljudje najbolj pogrešamo iskren pogovor s prijatelji ter kavico na sončku. Če pa vse skupaj začinimo še s pregrešno dobrimi palačinkami, pa je to recept za nasmešek na obrazu,« pravi soustanoviteljica podjetja Malinca Nastja Kramer Pesek.

 

Malinca mobil je torej projekt, s katerim ne želijo podariti le brezplačnih palačink in kavic, ampak je projekt, ki bo poskušal na obraze ljudi v posebnih časih narisati nasmeh in pripeljati v Slovenijo košček normalnosti, ki ga že vsi močno pogrešamo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si