Malinca razkrila ekskluzivno novo linijo vrhunskih PREMIUM izdelkov za nego las na razkošnem dogodku na Ljubljanskem gradu

Znamka Malinca, eno najbolj prepoznavnih imen v Sloveniji, ko gre za naravno kozmetiko, je na razkošnem dogodku na Ljubljanskem gradu predstavilo dva nova izdelka PREMIUM linije za nego las, katerega se je udeležila tudi GRAZIA. Lansirali so Naravni negovalni šampon s pšeničnimi beljakovinami in aminokislinami ter Naravni razkošni balzam z množico naravnih negovalnih olj, kot so arganovo, makadamijevo, kokosovo olje in karitejevo maslo. 

Podjetje Malinca, ki je bilo ustanovljeno leta 2013 in bo letos praznovalo kar 10 let delovanja, je svoje jubilejno deseto leto 2023 začelo z lansiranjem novih izdelkov PREMIUM kozmetične linije, ki nadgrajuje njihovo stremljenje po združevanju najboljšega, kar ponujata narava in znanost.

Tako so zasnovali šampon z 99 % naravnih sestavin, kot so proteini in aminokisline, ki naredijo lase močnejše od znotraj in zunaj, naravna negovalna olja v balzamu s 95 % naravnih sestavin pa jih dodatno nahranijo in naredijo svetleče, gladke in enostavne za razčesavanje. Izdelka ustvarita popolno ravnovesje med čiščenjem in kakovostno nego ter poskrbita za pravo razkošje, ko gre za lepoto las. Poleg šampona in balzama je podjetje predstavilo tudi svojo nadgrajeno prehransko dopolnilo Hair & Nails Beauty, namenjeno podpori telesu in izboljšanju lepote las in nohtov od znotraj.

Čarobni večer lansiranja, ki so se ga udeležila znana imena slovenskega Instagrama in TikToka, kot so Katarina Benček, Alenka Trogrlič, Sara Rutar, Tinkara in Alenka iz skupine Bepop ladies, Tilen Zakrajšek in  drugi, je bil obarvan v elegantno roza in črno kombinacijo, ki je zrcalila eleganco embalaže novih Malincinih izdelkov, sam dogodek pa je vodil karizmatični Blaž Babič, ki je udeležence zabaval s svojim lahkotnim humorjem in očarljivimi govori. Gostje so bili deležni okusne izbire gurmanske hrane, ki je dopolnjevala razkošen ambient dvorane Palacij Ljubljanskega gradu.

Eden izmed vrhuncev večera je bila interaktivna aktivnost slikanja na temo las, kjer so Malincine ambasadorke in ambasadorji ter gostje imeli priložnost ustvariti svoja ročno izdelana umetniška dela, ki so jih odnesli domov kot spomin. Umetniška izkušnja je še poglobila sofisticirani svet lepote las, ki je bil tema večera.

Dogodek je dodatno zaznamoval očarljiv nastop nadarjene in vedno elegantne pevke Gaje Prestor, ki je s svojo vokalno spretnostjo očarala prisotne goste.

Novi vrhunski izdelki PREMIUM linije iz Malince obljubljajo revolucijo na trgu nege las, saj s svojo inovativno, naravno in razkošno formulacijo obljubljajo naravno nego, ki pa je tudi učinkovita in dišeča. Podjetje se namreč trudi premikati meje, ko gre za vrhunsko nego in s svojo novo linijo potrjuje, da je lahko tudi naravno učinkovito in vrhunsko.

Več slik z razkošnega dogodka si poglejte v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Za več informacij o novi PREMIUM liniji za lase obiščite spletno stran.

Instagram: @malincanastja
Facebook: Malinca – Polna shramba zdravja

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si