Malo drugačni dietni triki znanih lepotic

Miranda-Kerr-Feet-2105807

Prav nobena skrivnost ni, da se zvezdniki držijo različnih načinov prehranjevanja in da se poslužujejo različnih vadb v želji, da bi dosegli vitko linijo. Vse sprejemamo, priznamo, da marsikaj občasno tudi preizkusimo, a na drugi strani se nekaterim zvezdniškim ritualom čudimo. Predstavljamo vam pet trikov zvezdnic, ki morda spadajo v rubriko “Saj ni res, pa se”, a več kot očitno delujejo:

Žlica kokosovega olja Mirande Kerr: Nekdanji Victoria’s Secret angelček vsako jutro na tešče popije žlico nerafiniranega kokosovega olja in vztraja, da je prav ta ritual kriv za njen raven trebuh. Ta trik je odkrila, ko je še nosila revije za spodnje perilo in je moral biti njen trebušček ves čas raven. Kokosovo olje na tešče po mnenju mnogih nutricionistov pospeši prebavo in premaguje napihnjenost.

Korzet Kim Kardashian: Potem ko je rodila svojega prvega otroka, je Kim začela intenzivno delati na svojem telesu in na družabnih omrežjih večkrat pokazala, da trenira v korzetu, saj naj bi ji ta pomagal do ozkega trupa. Seveda korzeti resnično optično ožajo trup, a nikakor niso recept za trajno hujšanje. Recept za to je prava kombinacije vadbe in prehrane.

7.

Alkalna dieta Elle Macpherson: Če bomo poslušale nasvet od koga, potem je to od osebe, katere drugo ime je The Body. Ona svoje vitko telo, s katerim tudi po 50. letu konkurira njenim 30 let mlajšim kolegicam, ohranja z alkalno dieto. To pomeni, da v svojem telesu ves čas ohranja normalen pH in omejuje vnos kisle hrane. Visok pH je v sadju, zelenjavi, oreških, nizek pa v mesu, ribah, mlečnih izdelkih, jajcih, žitaricah in alkoholu. Po mnenju strokovnjakov se vsa hrana v želodcu pretvarja v kislino in se pri vnosu ne bi bilo potrebno omejevati, Elle pa se ne glede na mnenja strokovnjakov te diete drži že vrsto let in, sodeč po njenem videzu, deluje.

Zeleni čaj Carine Roitfeld: Bivša urednica pariškega Voguea je priznala, da sovraži klasične diete, zato raje preko vsega dne pije zeleni čaj. Ta je po njenem mnenju ključ do njene vitkosti.

w1947f-l

Beyonceina tekoča dieta z limono: Ko se je pripravljala na vlogo v filmu Dreamgirls, je bila Beyonce na neobičajni tekoči dieti. Devetkrat dnevno je popila kozarec posebne tekoče – mešanice vode, kajenskega popra, limoninega soka in javorjevega sirupa. Se tudi vam vse skupaj sliši precej rigorozno?

Foto: GQ

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si