Maluma: Do koncerta le še nekaj dni, parter razprodan!

Samo še nekaj dni nas loči do spektakla, ki ga v ljubljanski Areni Stožice pripravlja latino zvezdnik Maluma.

Ob njegovih največjih hitih boste zibali boke 1. marca in če še nimate svoje vstopnice, pohitite z nakupom, kajti vstopnice za parter so že pošle.

 

 

Maluma, ki kraljuje na glasbenih lestvicah in na družbenih omrežjih, kjer ima vsega skupaj skoraj 100 milijonov sledilcev, v sklopu turneje 11:11 World Tour prvič prihaja v Slovenijo!

S svojimi rosnimi šestindvajsetimi leti Maluma velja za enega vodilnih latino glasbenikov, zato ne preseneča, da so njegovi koncerti pravi senzualni spektakel. Za ljubljanski koncert 1. marca so pošle vstopnice za fan pit in parter, na voljo pa so še vstopnice za druge kontingente.

 

Poslastica za oči in ušesa

Prejšnji teden je imel Maluma koncerte v Helsinkih, Oslu in Stockholmu, preden pride v nedeljo v Ljubljano, pa bo zavzel še Bratislavo, Prago in Krakov. Njegovi koncerti so navdušujoči tako zaradi njegove glasbe kot vizualno, saj je produkcija na izredno visokem nivoju in Maluma pripravi pravi spektakel luči in vizualne umetnosti – na trenutke se občinstvo počuti, kot da je priletel iz druge galaksije.

Da gre za koncert težkokategornika dokazuje dejstvo, da ga poleg plesalcev na odru spremlja live band, vsi člani spremljevalne ekipe pa bodo v Areni Stožice potrebovali 13 garderob. Skupno Malumo na turneji spremlja okoli 80 ljudi, za namene produkcije koncerta pa imajo 8 tovornjakov.

 

 

Pohitite z nakupom, da boste tudi v živo slišali Malumine najbolj prepoznavne glasbene hite kot so Chantaje, Sin Contrato, Qué Pena, Felices los 4, Hola Senorita, 11PM, Instito Natural in mnoge druge uspešnice in ne zamudite pravega latino šova!

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si