Maluma osvaja Slovenijo!

Eden najbolj priljubljenih latino zvezdnikov, ki poleg odrskih desk zavzema tudi filmska platna z eno in edino Jennifer Lopez,

bo v ljubljanski Areni Stožice 1. marca pripravil vrhunski spektakel, ki ga ne smete zamuditi!

 

 

Grammy zvezdnik in težkokategornik na latinski Billboard lestvici, ki kraljuje tudi na družbenih omrežjih, bo v Slovenijo prišel v velikem slogu in nadejamo se lahko hudega šova. V njegovi spremljevalni ekipi je namreč kar 80 ljudi, za namene produkcije koncerta pa imajo 8 tovornjakov. Na odru bo Malumo spremljal band in pa najbrž tudi kar lepo število plesalcev, saj potrebujejo 13 garderob.

 

Pri komaj petindvajsetih letih se lahko zvezdnik pohvali s številnimi glasbenimi nagradami, med drugim je vsak album, ki ga je izdal v sodelovanju s Sony Music Latin, dosegel prvo mesto na Billboard lestvici, za pop album F.A.M.E. je prejel latinskega Grammy-ja, sedaj pa med svoje uspehe prišteva tudi vlogo v filmu Marry Me, za katero ga je izbrala latino diva Jennifer Lopez, ki je glavna igralka v filmu.

 

Za vroč koncert v ljubljanski Areni Stožice lahko vstopnice kupite na tej povezavi in v vseh Eventinovih prodajalnah. Zagotovite si svoje mesto na nepozabnem koncertu, kjer bo Maluma seveda odpel tudi svoje največje hite, kot so Chantaje, Sin Contrato, Qué Pena, Felices los 4, Hola Senorita, 11PM, Instito Natural in mnoge druge uspešnice.

 

Ne zamudite pravega latino šova!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si