Maluma prvič v ljubljanski Areni Stožice

11:11 World Tour

S ponosom najavljamo težko pričakovani koncert latino zvezdnika Malume, ki se bo v sklopu svetovne turneje odvil 1. marca 2020 v Areni Stožice. Vstopnice gredo v prodajo  v sredo, 30. oktobra 2019, ob 10. uri, mogoče pa bo kupiti tudi spominsko izvedbo. Prvih 1.000 kupcev čakajo vstopnice po znižani ceni!

 

Maluma

 

Grammy zvezdnik in težkokategornik na latinski Billboard lestvici, ki kraljuje na družbenih omrežjih, saj ima vsega skupaj skoraj 100 milijonov sledilcev, v sklopu turneje 11:11 World Tour prvič prihaja v Slovenijo!

 

S svojimi rosnimi petindvajsetimi leti Maluma velja za enega vodilnih glasbenikov latino glasbe. Mladinski idol, rojen kot Juan Luis Londono v Medellinu v Kolumbiji, je svoje umetniško ime Maluma sestavil iz prvih dveh črk imen svojega očeta, mame in sestre. Že od samih pričetkov glasbene kariere velja za skrajno perspektivnega izvajalca, kar je zagotovo potrdil uspeh slehernega izdelka, odkar je Maluma podpisal pogodbo s Sony Music Latin. Vsak album, ki ga je izdal pod omenjeno založbo, je namreč dosegel prvo mesto na Billboard lestvici ter požel številne druge uspehe.

 

Prejemnik latinskega GRAMMY-ja leta 2018 za pop album F.A.M.E. je eden izmed najbolj popularnih glasbenikov na družbenih omrežjih, na Facebooku ima več kot 23 milijonov oboževalcev, 6 milijonov sledilcev na Twitterju in 46 milijonov na Instagramu (moški latino izvajalec z največ sledilci na Instagramu). Njegov uradni YouTube kanal ima preko 22 milijonov naročnikov z več kot 9 milijardami ogledov videospotov, s čimer si je zaslužil nagrado YouTube Diamond Play Award.

 

Na vročem koncertu bomo lahko slišali njegove najbolj prepoznavne glasbene hite kot so Chantaje, Sin Contrato, Qué Pena, Felices los 4, Hola Senorita, 11PM, Instito Natural in mnoge druge uspešnice. Ne zamudite pravega latino šova!

 

Maluma

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si