Marc Jacobs: 3 pomladne dišave, ki vas bodo navdušile

SIJOČE, ČISTE, OČARLJIVE … 3 nepričakovane pomladne dišave v vibrirajočih rožnatih odtenkih Daisy Marc Jacobs Blush Editions bodo v Sloveniji na voljo že od marca 2016!

DAISY MARC JACOBS BLUSH EDITION

Kot svetel šopek svežega cvetja … To je Daisy Marc Jacobs Blush Edition. Sijoča in polna duha. Dišava se odpre z mokro kombinacijo vodne linije in hruške ter pomeša s ščepcem kovačnika, ki izzveni v dragocen les s polno toplino.

daisy

VRH: VODNA LILIJA, ZMRZNJENA HRUŠKA, BERGAMOTKA
SRCE: ŠMARNICA,MIMOZA, KOVAČNIK
OSNOVA: MOŠUS, DRAGOCEN LES

 

DAISY EAU SO FRESH MARC JACOBS BLUSH EDITION

Brezskrbna in drhteča je Daisy eau So Fresh March Jacobs Blush Edition. Topla, sijoča in živahna mešanica hvaležnih not rožnatega grejpfruta, frezije in vrtnice z osnovo v žametnem mareličnem nektarju.

1

VRH: MANDARINA, JABOLKO, ROŽNATI GREJPFRRUT
SRCE: VRTNICA, ŠMARNICA, FREZIJA
OSNOVA: MARELIČNI NEKTAR, CEDROVINA, MOŠUS

 

DAISY DREAM MARC JACOBS BLUSH EDITION

Daisy Dream Marc Jacobs Blush Edition je zračna mešanica sončnega cvetja, napolnjena z notami vijolice, barvitostjo vrtnice in čistostjo mošusa.

DREAM_BLUSH

VRH: LISTI VIJOLICE, VODNA LILIJA, BERGAMOTKA
SRCE: VRTNICA, ŠMARNICA, FREZIJA
OSNOVA: VETIVER, ČISTI MOŠUS

 

DIZAJN

Daisy Blush Marc Jacobs so očarljive dišave v omejeni verziji, v ponovno obujeni rožnati barvi. Dizajn, ki je nastal v sodelovanju s Cotyjem, se bohoti v sveži mešanici marjetic v polnem razcvetu: od pokrovčka do dna je vodilna rožnata barva, tako na steklenički kot pri vsebini.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si