Mariborska terasa s konceptom s pravljično pomladno zgodbo

unnamed

Sveža in polna mladostne igrivosti Pomladna Luftarca – terasa s konceptom – vabi na nova doživetja in ustvarjanje najlepših trenutkov v najboljši družbi. Z zimo je po večini konec pravljičnega obdobja, kar pa ne drži za ustvarjalno ekipo Lufta. Po odličnem odzivu Zimske Luftarce, pravljične terase na vrhu Slavije, je ekipa ustvarila povsem novo, a vendar nič manj impresivno pomladno zgodbo. Koncept 4 letnih časov, ki so jo potihoma napovedovali že ob predstavitvi zimske zgodbe, je odprla svoja vrata v vsem sijaju. Bogato okrašena terasa s številnimi detajli ustavi pogled vsakega obiskovalca.

unnamed (4)

Terasa, ki ima zagotovo največ sonca v Mariboru, ponuja ozelenele klopce, romantična bela kolesa, pisane tulipane, cvetoče češnje in občutek, da se bo vsak čas iz vogala prikradel kakšen škrat in nadaljeval z vrtičkanjem na svojem sanjskem vrtu. Prav tako Pomladna Luftarca zažari tudi, ko pade mrak v soju rožnatih luči. Zagotovo eden izmed bolj romantičnih kotičkov mesta Maribor, ki bo ponovno vabil goste tudi od drugod.

unnamed (3)unnamed (1)

Ideja o 4 letnih časih Luftarce je nastala v sodelovanju direktorja Lufta Bojana Belne ml. in Davida Klobase iz DKC Managementa, za okrasitev in končno vizualno podobo pa je ponovno poskrbela dekoraterka Mateja Kapun, ki s svojimi idejami in pridnimi rokami ustvarja pravljice in uresničuje sanje svojih naročnikov.

unnamed (5)

Pomladno Luftarco spremlja inovativna ponudba napitkov in prigrizkov, ki se tematsko podajajo v pravljično pomladno zgodbo in tako v celoti ponujajo prav posebno doživetje za goste vseh generacij.  Naj vas navdihne in napolni s pomladno energijo ena in edina Pomladna Luftarca – terasa s konceptom.

unnamed (8) unnamed (7)

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri