Mariborska terasa s konceptom s pravljično pomladno zgodbo

unnamed

Sveža in polna mladostne igrivosti Pomladna Luftarca – terasa s konceptom – vabi na nova doživetja in ustvarjanje najlepših trenutkov v najboljši družbi. Z zimo je po večini konec pravljičnega obdobja, kar pa ne drži za ustvarjalno ekipo Lufta. Po odličnem odzivu Zimske Luftarce, pravljične terase na vrhu Slavije, je ekipa ustvarila povsem novo, a vendar nič manj impresivno pomladno zgodbo. Koncept 4 letnih časov, ki so jo potihoma napovedovali že ob predstavitvi zimske zgodbe, je odprla svoja vrata v vsem sijaju. Bogato okrašena terasa s številnimi detajli ustavi pogled vsakega obiskovalca.

unnamed (4)

Terasa, ki ima zagotovo največ sonca v Mariboru, ponuja ozelenele klopce, romantična bela kolesa, pisane tulipane, cvetoče češnje in občutek, da se bo vsak čas iz vogala prikradel kakšen škrat in nadaljeval z vrtičkanjem na svojem sanjskem vrtu. Prav tako Pomladna Luftarca zažari tudi, ko pade mrak v soju rožnatih luči. Zagotovo eden izmed bolj romantičnih kotičkov mesta Maribor, ki bo ponovno vabil goste tudi od drugod.

unnamed (3)unnamed (1)

Ideja o 4 letnih časih Luftarce je nastala v sodelovanju direktorja Lufta Bojana Belne ml. in Davida Klobase iz DKC Managementa, za okrasitev in končno vizualno podobo pa je ponovno poskrbela dekoraterka Mateja Kapun, ki s svojimi idejami in pridnimi rokami ustvarja pravljice in uresničuje sanje svojih naročnikov.

unnamed (5)

Pomladno Luftarco spremlja inovativna ponudba napitkov in prigrizkov, ki se tematsko podajajo v pravljično pomladno zgodbo in tako v celoti ponujajo prav posebno doživetje za goste vseh generacij.  Naj vas navdihne in napolni s pomladno energijo ena in edina Pomladna Luftarca – terasa s konceptom.

unnamed (8) unnamed (7)

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si