Marko Juhant: »Sanjske službe ni, sanjsko službo narediš.«

Ali obstaja celovit pristop, ki omogoča posamezniku kar najboljši karierni razvoj?

 

Bodo uspeli le tisti, ki so bili že v tretjem razredu osnovne šole »pridni«? Ali morda tisti najbolj nadarjeni? Na ta vprašanja bo na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Ljubljani, ki bo 7. novembra od 10. do 19. ure v Cankarjevem domu, v svojem predavanju odgovoril priznan specialni pedagog in avtor številnih knjig Marko Juhant.

 

 

Marko Juhant: »Od več dela si bolj crknjen, od boljšega dela bolj uspešen.«

Karierni sejem MojeDelo.com v Ljubljani bo vsebinsko nedvomno izjemno bogat. Predaval bo tudi vedno zanimiv in udaren specialni pedagog Marko Juhant, ki bo svetoval, kako otroka usmeriti na pravo karierno pot in v delu najti zadovoljstvo.

 

»Sanjske službe ni, sanjsko službo narediš. Napredovanje pride od napredka, ne od vzornega prihajanja na delo. Delaj, kot da je to tvoje lastno podjetje. Od več dela si bolj crknjen, od boljšega dela bolj uspešen. Ravnaj tako, kot da si že tisti, ki si želiš postati – če hočeš biti pisatelj, ne sanjari – piši,«

 

napoveduje svoje predavanje Marko Juhant.

 

Marko Juhant

 

Saša Einsiedler: »Uspešni se zavedajo svojih prednosti in omejitev.«

S predavanjem bo navdušila tudi Saša Einsiedler, licencirana trenerka uspešnosti ter direktorica podjetja Heliopolis, d. o. o. Saša bo – tudi iz lastne izkušnje – razkrila nekaj skrivnosti uspešnih ljudi.

 

»Ti se namreč odlikujejo tudi po tem, da znajo uravnovesiti svoj notranji potencial in vedenje, ki se kaže na zunaj. Zavedajo se svojih prednosti in omejitev in če želimo v življenju stvari spremeniti, če želimo napredovati, moramo najprej vedeti, KAJ je tisto, kar bi spremenili, in seveda, KAKO naj se teh sprememb lotimo,«

 

delček svojega predavanja na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Ljubljani razkriva Saša Ensiedler.

 

Na brezplačnih predavanjih na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Ljubljani bodo odprli še številne druge aktualne teme. O vzrokih izgorevanja bo predavala psihoterapevtka dr. Andreja Pšeničny, o digitalnem odtisu pa transakcijski analitik Sašo Kronegger. V Start-up kotičku bomo prisluhnili mladima podjetnicama Karmen Meze in Neži Mlakar z zgodbo o znamki La Popsi, Žiga Berce pa bo predaval o tem, kako s svojo idejo uspeti na Kickstarterju.

 

Več kot 70 razstavljavcev

Kot vsako leto bo Karierni sejem MojeDelo.com v Ljubljani ponudil tudi konkretne nove priložnosti za nov karierni korak. Navzočih bo več kot sedemdeset priznanih slovenskih in tujih razstavljavcev, med njimi tudi Petrol, NLB, Big Bang, Krka, Generali, GEN-I, Gorenje, Akrapovič, Lidl, Spar Slovenija, Pošta Slovenije, Merkur, Mercator, Atlantic Grupa, Goodyear in številni drugi. Na kariernem sejmu se jim boste lahko predstavili, spoznali člane njihove ekipe in pridobili informacije o novih priložnostih. Pripravite življenjepise, vizitke in vprašanja, pristopite do potencialnih delodajalcev in poslovnih partnerjev ter naredite korak naprej v svoji karieri.

 

Povezave:

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si