Mass na LJFW predstavil kolekcijo za pomlad/poletje 2017

Foto 4 (2)

Kakšno trendi obutev bomo nosili to pomlad in poletje, je na modni pisti Ljubljanskega tedna mode razkril Mass. Na ekskluzivni Massovi modni reviji so v glavni vlogi blesteli čevlji, ki jih to sezono mora imeti v omari vsak modni navdušenec. Nad novo modno kolekcijo so bile fascinirane številne modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke, prav tako kot je izbira fascinirala tudi fatalno Severino, ki je letos ponovno obraz Massove nove kampanje z naslovom ‘Izbira, ki fascinira’.

DSC_6941

Kakšna obutev je torej must have to sezono? Vsekakor prevladuje urbani šik, ki ga idealno poosebljajo trendi superge in oxfordke. Te so letos vse prej kot dolgočasne, saj izstopajo z debelim podplatom, prepletanjem različnih vzorcev in materialov, sijejo pa v vseh možnih metalik odtenkih. Nepogrešljive so tudi petke, tanke in debelejše, ki z eksplozijo barv ter vzorcev napovedujejo igrivo pomlad. Vroče poletje bodo zaznamovale kultne espadrile z debelim podplatom iz prepletajoče slame in številni sandali z raznimi dodatki, kot so bleščice, kamenčki, vzorci ter živahne barve poletja. Ekskluzivni gostje so bili nad pestrim izborom navdušeni in so si po modni predstavi tudi izbrali vsak svoj najljubši par, ki jih bo spremljal te vroče modne mesece.

DSC_6927

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za pomlad 2017 vas že čaka na policah Massovih trgovin. Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na spletni strani www.mass.siin facebook strani Mass.

Simona Kern, vodja modnega programa Mass z Nejcem Simšičem, ki je odlično povezoval modno revijo

Simona Kern, vodja modnega programa Mass z Nejcem Simšičem, ki je odlično povezoval modno revijo

DSC_6898

Zadovoljne Simona Kern, vodja modnega programa Mass, Tina Petkovšek Pirc, direktorica marketinga Mass,  in Tjaša Tršar iz marketinga Mass

Zadovoljne Simona Kern, vodja modnega programa Mass, Tina Petkovšek Pirc, direktorica marketinga Mass, in Tjaša Tršar iz marketinga Mass

DSC_6858

Poleg obutve je Mass navdušil tudi z modnimi torbicam

Poleg obutve je Mass navdušil tudi z modnimi torbicam

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si