MasterChef Avstralija z novo »pekočo« sezono

V petek, 15. maja, bo na VOYO zadišalo 

V kuharskem tekmovanju se štiriindvajsetim tekmovalcem med drugimi pridružijo vodilni kulinarični zvezdi, ustanovitelj licence MasterChef Gordon Ramsay in boginja okusov Nigella Lawson, ter njegovo veličanstvo valižanski princ Charles.

 

Gary Mehigan, George Calombaris, Matt Preston: sodniška trojica MasterChef Avstralija

 

VOYO premierno predstavlja enega najbolj vročih kuharskih tekmovanj na svetu, deseto sezono MasterChef Avstralija, ki obljublja številna presenečenja. Tekmovalce bodo ocenile največje mednarodne in domače kulinarične legende, izzvani pa bodo, naj ustvarijo okusne avstralske jedi.

V deseti sezoni MasterChef Avstralija je štiriindvajset tekmovalk in tekmovalcev imelo privilegij, da si nadenejo predpasnik priljubljene oddaje in se tako pridružijo kulinaričnim uspehom tekmovalcev vsega sveta. Med raziskovanjem kotičkov Avstralije in pridobivanjem naziva najboljšega avstralskega amaterskega kuharja bodo pogumni, samozavestni in neustrašni tekmovalci stali skupaj pred avstralsko sodniško trojico, ki jo sestavljajo Matt Preston, Gary Mehigan in George Calombaris, ter dokazovali svoje kulinarične sposobnosti. Tekmovalke in tekmovalce bo spremljal tudi mentor Shannon Bennett.

 

Prvič v zgodovini MasterChefa v oddajo prihajajo eminentna imena kulinarike in kraljeve družine   

Mednarodno priznani vodja kuhinje s tremi Michelinovimi zvezdicami in ustanovitelj licence MasterChef Gordon Ramsay bo vodilne tekmovalce v tednu svoje pojavnosti izzval, da ustvarijo nepozabno kulinarično izkušnjo.  Neizprosni, ambiciozni in temperamenten Ramsay bo pokazal, kako pomembna je natančnost v kuhinji. V prav posebnem tednu se bo kuharskemu šovu pridružila boginja hrane za dušo Nigella Lawson. Največji in najslavnejši gost v zgodovini MasterChefa pa bo njegovo veličanstvo valižanski princ Charles. Tekmovalci se bodo poleg gostovanja eminentnih imen vsak teden podali tudi na kulinarično raziskovanje slikovite Avstralije, raziskovali bodo vinorodne pokrajine in se podali na športen nogometni izziv.

 

 

Na VOYO vsak petek novih 10 epizod

MasterChef Australia na VOYO prihaja v petek, 15. maja, ko bo uporabnicam in uporabnikom na voljo prvih deset epizod. Vsak petek se bodo nato razveselili novih desetih epizod z novimi kulinaričnimi izzivi, preko katerih bodo spoznavali čare Avstralije in mednarodnih kulinaričnih zvezd.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si