To bo najlepša dišava letošnje pomladi!

GRAZIA bo letošnjo pomlad dišala po najbolj dišeči češnji – mavrični češnji iz najnovejše L’OCCITANOVE dišavne kolekcije.

Mavrična igra češnjevih cvetov

– NOVA KOLEKCIJA V OMEJENI IZDAJI –

Cvetoča češnja je tako osupljivo lepa, da je skoraj kot privid. Če ležite pod tem veličastnim drevesom
in opazujete njegovo krošnjo, vas bodo nemudoma prevzele njene očarljive barve … Rožnato bela barva češnjevih cvetov se prepleta z modrino pomladnega neba in zelenimi odtenki listov. Ko najmehkejši dež prekine ta idilični prizor in ustvari mavrične kapljice, ki se ustavijo na vejah cvetočih češenj, se nam zazdi, da je to čudovit privid, kalejdoskop čustev. Ta spektakel vode in svetlobe je bil navdih  za L’OCCITANOVO najnovejšo dišavno kolekcijo Cerisier Irisé – Mavrična češnja v omejeni izdaji,  ki jo krasi holografski dizajn.

 

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE

in spletni trgovini www.loccitane.si

od 31. januarja 2019.

 

Eau de Toilette Cerisier Irisé, 50 ml

Vas zanima, kako diši pomlad? Z L’OCCITANOVO novo dišavo Eau de Toilette Cerisier Irisé si jo lahko pričarate takoj! Lahkotno cvetno srce, izžarevajoče lepoto češnjevih cvetov, se udobno namesti na lesno-mošusni osnovi, ki ostane na koži za ves dan. Vsebuje cvetno vodico češnjevih cvetov in izvleček iz višnje iz Luberona.

 

Gel za prhanje Mavrična češnja, 250 ml in 75 ml

Bi se oprhali z dišavo pomladi? Z L’OCCITANOVIM novim Gelom za prhanje Mavrična češnja boste pomlad občutili takoj. Gel z mavričnim dizajnom nežno očisti kožo in jo ovije s subtilno dišavo. Vsebuje cvetno vodico češnjevih cvetov in izvleček iz višnje iz Luberona.

 

Mleko za telo Mavrična češnja, 250 ml in 75 ml

Ovijte se v pomlad … L’OCCITANOVO novo vlažilno Mleko za telo Mavrična češnja zmehča kožo in jo ovije s subtilno dišavo. S svojimi slastnimi cvetno-sadnimi notami zagotavlja trenutek čistega užitka. Vsebuje cvetno vodico češnjevih cvetov in izvleček iz višnje iz Luberona.

Krema za roke Mavrična češnja, 30 ml

Pomlad je kot na dlani z L’OCCITANOVO novo Kremo za roke Mavrična češnja! Vlažilna krema z mavričnim dizajnom, obogatena s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zaščititi roke. Kožo zmehča in jo ovije s sadno-cvetno dišavo, ki očara vse čute. Vsebuje cvetno vodico češnjevih cvetov in izvleček iz višnje iz Luberona.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si