Mavrična kolekcija DIESEL PRIDE 2020

DIESEL je s še večjim ponosom kot kdajkoli prej pred kratkim lansiral kapsulno kolekcijo DIESEL PRIDE 2020, ki je sestavljena iz 49 kosov z osrednjim motivom mavrice.

 

 

DIESEL za svobodo in ponos

Najnovejša kapsulna kolekcija za letošnje poletje označuje že drugo sezono, ko je DIESEL oblikoval modne kose namenjene mesecu ponosa in sprejemanja drugačnosti in enkratnosti celotne družbe.

Mavrična kolekcija DIESEL PRIDE je v prvi vrsti sestavljena iz spodnjega perila, oblačil za plažo in nepogrešljivih dodatkov. Med protagoniste modne kolekcije se uvrščajo boksarice, bikiniji, športni trakovi, nogavice, poletna pokrivala in baseball čepice, majice, bodiji, kratke hlače, torbica, sončna očala in celo ura.

Tokrat so predstavili dve prilagoditvi logotipov DIESEL; ikono mavrice s sloganom “Diesel Only The Brave” in drugo oblikovalsko spremembo, ki velja za drznejši korak modne znamke, saj predstavlja ikoničen logotip, ki je bil ob tej priložnosti preoblikovan v “DIESEL For Successful Loving”. Za še dodaten stilski poudarek, pa je letošnji potisk oblikovan v ombré mavrični barvi.

 

 

DIESEL zvesto ohranja raznolikost in vključenost kot temeljne vrednote etosa svoje blagovne znamke, zato ni boljšega načina, kot posvetitev kapsulne kolekcije prav tem vrednotam.

Ogled celotne kolekcije DIESEL PRIDE 2020 je mogoč na naslednji povezavi: https://bg.diesel.com/en/unisex/pride/

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si