Mavrična otvoritev milanskega Tedna mode

Milano Fashion Week je nad modnim mestom priredil prvo letošnjo mavrico.

Italijanski tekstilni velikan United Colors of Benetton je imel posebno čast, da je pod kreativno taktirko Jean-Charlesa de Castelbajaca otvoril februarski Teden mode v Milanu in navdušil svet s svojo čisto prvo predstavitvijo kolekcije v sklopu svetovnih tednov mode.

The Rainbow Machine ali ”mavrični stroj”, je bila oda prvi veliki predstavitvi Benettonove jesensko-zimske kolekcije v sklopu milanskega tedna mode, kjer se vse do letošnjega februarja United Colors of Benetton še ni pojavil. Za tako pomemben in odmeven korak so se pri tekstilnem podjetju s sedežem v italijanskem mestu Ponzano Veneto odločili iz 3 neomajanih razlogov – slava industrijskemu oblikovanju, inovacijam in barvam.

Jean-Charles
de Castelbajac, Luciano Benetton, Oliviero Toscani

Mavrica je sinonim za široko vizijo, ki si jo delita tako eden izmed štirih ustanoviteljev podjetja Luciano Benetton kot priznani umetnik in oblikovalec Jean-Charles de Castelbajac. Kot pravita Benettonova moža, je v njunem svetu vse v barvah in takšna je tudi najnovejša kolekcija za jesen/zimo 2019, ki je ob vseh inovacijah in sodobnih premikih v koraku s časom še zmeraj zvesta koreninam svetovno uspešnega podjetja.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si