MAX&Co. misija: Naj bo vsak dan nekaj posebnega


MAX&Co. misija je vsak dan narediti v nekaj posebnega in izjemnega. Ta etos je v samem središču blagovne znamke. Poznano in pričakovano enostavno spreobrača v nekaj senzacionalnega.

Občutka, ko se počutimo nekaj posebnega, ne bi smeli hraniti le za posebne priložnosti. Sodobna ženska se mora vsak dan v svoji koži počutiti izjemno. V modnem svetu je ponedeljkovo jutro pred službo lahko prav tako zabavno kot zabava v soboto zvečer. Zakaj ne bi bil vsak dan izjemen? MAX&Co. verjame, da je lahko. Nikjer ni tega moč videti jasneje kot pri oblekah: praktični, zapeljujoči in nosljivi modni kosi, ki niso prav nič dolgočasni.
Kolekcija pomlad-poletje 2018 je odlična kombinacija ustvarjalnosti in pragmatičnosti, zabave in praktičnosti, izvirnosti in klasike – to so prednosti, ki definirajo vsestransko MAX&Co. žensko. MAX&Co. slogan “Extraordinary everyday” (ali počutiti se nekaj izjemnega vsak dan) je odlično ujet v kolekciji pomlad-poletje 2018. Ključni kosi so dobili nove dimenzije in razsežnosti, kar se kaže v močnih potiskih, luksuznih odtenkih, z besedo v sloganih in s premišljenimi detajli. Takšni modni kosi sodijo v garderobo vsake sodobne ženske.
Charlotte Wales je v objektiv ujela Johanno Defant, Barboro Podzimkovo in Jessico Picton-Warlow, ki dokazujejo, da je omejitev le nebo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si