‘Mean Girls 2’? Zlobna dekleta so povedala svoje!

Se še spominjate trenutka, ko ste si prvič, a ne zadnjič ogledali kultno komedijo ‘Mean Girls‘ (Zlobna dekleta)? In vse od 2004 tudi mi pričakujemo nadaljevanje ameriških “zlobnic”.

 

 

Lindsay Lohan in Rachel McAdams sta pred nekaj tedni v javnosti priznali, da želita posneti nadaljevanje kultne zgodbe, ki je zaznamovala novo ero filmskih humorističnih uspešnic.

Lindsay je v aprilski oddaji Davida Spadea ‘Light’s Out: Live from the Bunker‘ razkrila, da že dolgo upa na snemanje nadaljevanja, v katerem bo zaigrala ista igralska zasedba, ki se je pojavila v prvem delu. Pravtako je izrazila željo, da bi bila popolnost še večja, če bi tudi drugi del filma napisala igralka Tina Fey, ki se je že v prvem delu znašla v dveh vlogah. Talentirana Tina je prevzela vlogo Ms. Norbury in se izkazala tudi kot scenaristka.

Rachel McAdams ima podobno željo kot Lindsay in priznava, da bi bilo zabavno reinkarnirati nekoliko starejšo Regino George in videti, v katero smer jo je vodilo življenje. Enako je potrdila še Amanda Seyfried, ki se pravtako veseli te priložnosti in drži pesti, da bo svoj glas dala tudi Tina sama.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si