Med vsemi trendi ne izgubi svoje lastne identitete!

life-quote

Dandanes nas vsak poskuša povleči na svojo stran, prepričati v svoj prav, prodati svojo resnico. Z vsemi možnimi informacijami smo bombandirani iz vseh strani. Kaj moraš jesti, kaj moraš obleči, kako moraš izgledati ipd.

Nič ni narobe s trendi in smernicami, a v vsem tem ne izgubi sebe, svoje lastne identitete.

Vedno se ob teh nasvetih in vodilih vprašaj, kaj sam hočeš, kaj želiš, kaj je dobro in primerno zate in se poslušaj. Ne podleži pritiskom družbe in ves čas ohranjaj stik sam s sabo, s svojimi željami in potrebami. V naravi in tudi v naših življenjih vse poteka v ciklih. Vedno je fino, da se zaključi cikel in začne nov. To znanje pa lahko preneseš na vse ravni življenja. Tudi moda je usklajena s cikli narave: pomlad/poletje in jesen/zima, ki vsakič znova prinašajo nove kolekcije, smernice in trende. V vsemu temu pa vedno poišči sebe, izražaj se z vsem, kar si. Vsak cikel prinese spremembe in nov val energije – naj se stvari spreminjajo tako znotraj kot zunaj vas.

Zakaj danes toliko govora o modi? Z mislimi dneva prebujamo in obujamo vašo spiritualno naravo. A danes te opominjam tudi na boginjo, ki jo nosiš v sebi. Boginja, ki je rada urejena, v trendu, a hkrati zvesta sebi. Tista, ki to počne zaradi sebe, ne zaradi drugih, ne zaradi trendov. Preprosto zato, ker je rada lepa, urejena, privlačna ženska, ki stoji v vsej svoji moči in izžareva vso svojo lepoto od znotraj navzven.

Naj se vaša notranjost, spiritualnost preslika in izraža v vsemu, kar ste in počnete 🙏🏻

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si