Meghan prekinila kraljevo turnejo po Avstraliji!

Natrpan urnik, premalo spanja in ‘jet lag’ sta Meghan Markle, ki se trenutno z možem mudi v Avstraliji, na svoji prvi uradni, kraljevi turneji, dodobra utrudili. Čeprav so viri ob njiju medije že pomirili, da se nosečnica počuti dobro, le počitka ji manjka, pa so se že pojavila ugibanja, ali to pomeni, da bo kraljeva turneja prekinjena. Da, a le začasno, saj namerava par nadaljevati svojo pot še na Fidži, Tongo in Novo Zelandijo.

Meghan pa je v Avstraliji razkrila tudi nekaj podrobnosti o prvih tednih svoje nosečnosti, vojvodinja je za medije povedala, da se v Avstraliji zgodaj zbuja in si, ker zaradi ‘jet laga’ ne more spati, že navsezgodaj vzame čas za jogo. To jo pomirja, je še dodala.

»Tako zelo sem ponosen, da vam lahko predstavim svojo ženo in da lahko z vami praznujeva ta srečni dogodek oziroma novico, da bova postala starša,« je množico nagovoril Harry v soboto v sydneyski operi.

Meghan naj bi danes zjutraj podeljevala medalje na cestnem kolesarskem tekmovanju v okviru športnega dogodka Invictus Game, pa se je Harry pojavil sam in se opravičil, da mora žena počivati »nosečnost terja svoj davek«. Po počitku pa se je vedno nasmejana Meghan udeležila kosila pri gostoljubnem predsedniku vlade Scottu Morrisonu in si popoldne ogledala še finalni del regate znotraj dogodka Invictus Game.

Foto: instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si