Melania Trump v stilu Jackie O.

O tem, kdo jo bo oblekel za inavguracijo, se je pisalo več tednov. Zavrnila sta jo Tom Ford in Marc Jacobs, na koncu pa je k sodelovanju pristopil Ralph Lauren, oblikovalec, ki ga obožuje. Čeprav so Melanio Trump na cedilu pustili mnogi oblikovalci in čeprav je v zobeh mnogim ljudem, pa je veteran Ralph Lauren izjavil, da mu je v čast, da lahko za tako pomemben dogodek obleče eno izmed najlepših žensk na svetu. Oblikovalec si je za to priložnost zamislil prelep kostim v nežno modri barvi iz kašmirja, ki po kroju povsem spominja na obleko, ki jo je nosila Jackie O.

Ralph, ki je pomembno vplival na ameriško modo in velja za enega izmed najbolj spoštovanih ameriških oblikovalcev, nas je tako popeljal v nepozabne trenutke sofisticirane Jackie Kennedy s poudarkom, da je Melania moderna različica avtentičnega stila Kennedyjeve. Kostim je sestavljen iz ravno krojene obleke in kratkega bolera na preklop z visokim ovratnikom.

Parade Celebrates Presidential Inauguration Of Donald Trump

Priznamo lahko, da nam je Melania, ko je stopila iz avta in segla v roke svoji predhodnici Michelle Obama, vzela dih. Bila je sveža, elegantna, prava dama, katere stila v času Trumpovega mandata se res veselimo. Svetlo moder kostim je dopolnila z barvno ujemajočimi modrimi salonarji in visokimi rokavicami, sproščeno figo in nežnim makeupom.  Prelepo! Prepričani smo, da bo Melania tudi v prihodnje pravi vir navdiha in slovenski ponos.

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si