Melvita: nova kolekcija za mladosten videz

Organska nega proti staranju kože slovi po tem, da ni učinkovita in senzorična oziroma je ponudba precej omejena. Melvita pa tudi na tem področju presega okvirje in z veseljem razkriva edinstveno pomlajevalno moč narave.

Nova kolekcija Nectar Suprême, ki v srcu nosi prvovrstno mešanico naravnih sestavin, je čisti odraz Melvitine strokovnosti. Inovativne in dokazano učinkovite formule, za katere je Melvita v Franciji vložila več patentov, združujejo poživljajoč nektar grozdnate raketice, obnavljalen in blažilen kompleks treh vrst ekološkega medu ter hranilen in vlažilen matični mleček. Skupaj z ostalimi aktivnimi sestavinami najvišje kakovosti zadostijo potrebam zrele kože: jo zgladijo, učvrstijo, navlažijo in naredijo bolj sijočo. Z vrhunskim kompleksom Nectar Suprême je Melvita uspela ustvariti inovativen organski ‘učinek retinola’ − sestavine v kompleksu namreč delujejo v sinergiji in spodbujajo obnavljanje povrhnjice.

MELVITA_1

Inovativna pa je tudi tekstura nove kreme za obraz Nectar Suprême. Melvita je ustvarila izjemno bogato formulo z ultralahko teksturo. Skrivnost njenega uspeha je v novi generaciji ekoloških aktivnih sestavin, pridobljenih iz čebeljega voska. Ob nanosu začutimo prijetno svežino kreme, ki se hitro vpije v kožo, za seboj pa ne pusti nič drugega kot komaj opazen sijoč negovalen film. Užitek ob uporabi omogoča tudi prefinjena ženstvena dišava, osnovana na belem cvetličnem šopku.

Nova kolekcija bo na voljo v spletni trgovini www.melvita.si, Maxiju, Nami (LJ) ter na izbranih prodajnih mestih Müller od 8. septembra 2015!

Certificirano organska
KREMA ZA NEGO OBRAZA NECTAR SUPRÊME, 50 ml
Melvita je svoj patentiran kompleks treh vrst ekološkega medu oplemenitila z dvema zakladoma iz narave: grozdnato raketico, cvetlico z obilico poživljajočega nektarja, in matičnim mlečkom, skrivnostjo dolgoživosti čebelje matice. Skupaj tvorijo vrhunski kompleks, ki pomaga razkriti mladost kože. Krema za nego obraza Nectar Suprême, ki jo bogati mešanica aktivnih sestavin s hranilnimi, vlažilnimi, gladilnimi in zaščitnimi lastnostmi, ovije obraz v vitalno svežino. Dovolj je že majhna količina te ultralahke svilnate kreme, da bo koža dan za dnem vidno bolj gladka, čvrstejša, navlažena in sijoča.

MELVITA_2

Klinično dokazana učinkovitost:
Sijoča polt: +27 %*
Napeta koža: +20 %*
Čvrsta koža: +16 %*
24-urno vlaženje

*Delovanje dokazano s kliničnim testom v 28 dneh na 31 ženskah z gubami, uvelo kožo in medlo poltjo.

Cena: 59,00 €

Certificirano organska
KREMA ZA NEGO KOŽE OKROG OČI IN USTNIC NECTAR SUPRÊME, 15 ml
Za pomoč pri glajenju gub in gubic okrog oči in ustnic je Melvita ustvarila vrhunski kompleks, ki je čisti odraz njene strokovnosti. Intenzivna formula vrhunskega kompleksa združuje poživljajoč nektar grozdnate raketice in hranilen matični mleček, ki sta dopolnjena z obnavljalnim kompleksom treh vrst ekološkega medu. Skupna moč teh sestavin pomaga navlažiti, nahraniti in napeti kožo, povrne pa ji tudi prožnost. Mešanico dodatno bogatijo aktivne sestave s hranilnimi, vlažilnimi, gladilnimi in zaščitnimi lastnostmi ter izvleček iz klorele za zmanjšanje zabuhlosti.

MELVITA_3

80 % uporabnic je potrdilo, da se koža okrog oči in ustnic zdi bolj gladka in obnovljena.*

*Uporabniški test na 30 ženskah v 28 dneh.

Cena: 48,80 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si