Melvitino Izjemno zlato olje v novi podobi

MELVITA_1Razvajajte svojo kožo z Melvitinim Izjemnim zlatim oljem, ki je odslej na voljo še v lepši steklenički!

Kozmetična hiša Melvita si je v dolgih letih raziskav in razvoja pridobila izjemno strokovno znanje na področju naravnih olj. V priljubljenem izdelku, poimenovanem Izjemno zlato olje, je združila olja petih dragocenih rastlin, ki čudežno negujejo kožo in lase. Obenem pa ima njihovo gojenje pomembne etnobotanične in družbene koristi, saj spodbuja profitno dejavnost vaških skupnosti v revnejših predelih sveta.

Certificirano organsko
IZJEMNO ZLATO OLJE, 50 ml in 100 ml
Melvita je z natančnostjo zlatarjev zasnovala Izjemno zlato olje. To posebno suho olje 100 % naravnega izvora je popolna harmonija petih dragocenih organskih olj: arganovo olje iz Maroka, buritijevo in pracaxijevo olje iz Amazonije, olje inca inchi iz Peruja in olje kendi iz Indonezije. Olja, bogata z omega 3, 6 in 9 maščobnimi kislinami, se medsebojno dopolnjujejo in tvorijo dovršeno sinergijo, ki kot s skrivnostno alkimijo zagotavlja hranilno, obnavljalno in zaščitno nego za obraz, telo in lase. Negovalna formula s prefinjeno dišavo in satenasto teksturo se odlično vpije v kožo in ne pušča mastnega preostanka.

Arganovo olje izboljša prožnost ter obnovi in zaščiti kožo.Olje buriti kožo intenzivno nahrani, olje inca inchi pa jo zmehča. Olje kendi v kombinaciji z oljem pracaxi poskrbi za sijoče in mehke lase. In potem je tu še dišava … Prefinjena, iskriva, očarljiva in sijoča! Prav zaradi nje je to suho olje še bolj izjemno.

Svetovna prodajna uspešnica, ki uporabnice razveseljuje že nekaj let, sije v novi podobi, prav tako pa je odslej na voljo tudi v 50 ml različici!

Na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si