MESEC ITALIJANSKE MODE PONOVNO V LJUBLJANI

 V družbi modnih navdušenk Lorelle Flego, Nike Urbas, Nine Grilc in drugih so v Emporiumu že tretje leto zapored otvorili Mesec italijanske mode. Ta je tudi tokrat nastal v sodelovanju z Italian Trade Agency (ITA) v Ljubljani, ki deluje pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji, pod italijanskim Ministrstvom za zunanje zadeve in gospodarsko sodelovanje. Tokratna rdeča nit v ospredje postavlja italijanski glamur in eleganco, ki sovpadata s prazničnim časom, v katerem se bo odvijal Mesec italijanske mode, ki je postal najpomembnejši dogodek predstavitve modnih trendov v Sloveniji. GRAZIA je navdušena!

Mesec Italijanske mode sta skupaj z direktorico Magistrat International, go. Jožico Brcar, otvorila novi direktor Italian Trade Agency v Ljubljani, g. Giacomo Ricciotti ter Nj. Eks. Carlo Campanile. Emporium, Galerija Emporium in spletna trgovina Emporium.si so z več kot 60 italijanskimi blagovnimi znamkami največji ponudnik italijanske mode v Sloveniji. V letošnjem letu pa se ponašajo s kar 12 novimi italijanskimi blagovnimi znamkami, med katerimi so Liviana Conti, Boggi Milano, Pollini in druge.

Tako Emporium, Galerija Emporium kot tudi spletna trgovina Emporium.si so tako že tretjič postali slovenski dom italijanske mode. Poleg odlične ponudbe bodo modne navdušenke in navdušence razveseljevali tudi posebni dogodki ter svetovanja italijanskih modnih strokovnjakov. 

Tu je nekaj naših najljubših videzov z otvoritve, na kateri niso manjkale modne gurujke Lorella Flego, Nika Urbas, Nina Grilc in druge.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si