Mesec vrtnic in razvajanja v Portorožu

Čarobna moč vrtnic – za večno mladost

V hotelih LifeClass Portorož mesec maj posvečajo portoroški vrtnici. Preizkusite lahko prvovrstna razvajanja za telo in dušo, koža pa bo mehka in dišeča.

V hotelih LifeClass Portorož so mesec maj posvetili portoroški vrtnici


Ali ste vedeli, da izvleček vrtnice pomaga pri občutljivi in razdraženi koži ter pomlajuje?

Zdravilne učinkovine izvlečkov iz vrtničnih cvetov so znane že stoletja, saj se uporabljajo kot sestavina različnih serumov, krem in druge kozmetike, ki dokazano pomlajuje. Vrtnični cvetovi pa se lahko uporabljajo tudi na druge načine. V kombinaciji s soljo jih lahko namreč uporabimo za zdravilne pilinge, dodamo jih lahko biserni kopeli, pomagajo tudi pri razdraženi in občutljivi koži obraza in lasišča. Če si želite preizkusiti nekaj novega, si privoščite savna ritual z vrtnico v Sauna Parku Term Portorož. Vaša koža vam bo hvaležna za vlažilno nego z naravnimi sestavinami, očarljiv vonj portoroške vrtnice pa vas bo spremljal na vsakem koraku.

Preizkusite prvovrstna razvajanja za telo in dušo s portoroško vrtnico

Maj – mesec vrtnic

Wellness ponudba velja od 1. do 31. maja 2019

 

Tajsko razvajanje z oljem vrtnice 50 min

Redna cena 68,00 €, zdaj 60,00 €

Obsega 20-minutni naravni piling telesa z vrtničnimi cvetovi in 30-minutno tajsko sprostilno masažo telesa z aromatičnim oljem vrtnice. Po pilingu je koža mehka in prijetno dišeča, masaža pa sprosti telo in misli. Vonj vrtnice in njegove učinkovine vzpostavljajo harmonijo duše in telesa.

 

Muhabyangham – masaža obraza in stimulacija energetskih točk z esenco vrtnice 30 min

Redna cena 41,00 €, zdaj 36,90 €

Sprostilna masaža obraza, vratu, dekolteja in lasišča. Posebna tehnika masaže odpravlja utrujenost, pomirja razdraženo in aknasto kožo ter pomlajuje.

 

Vlažilna nega obraza z vrtnicami 60 minut

Redna cena 65,00 €, zdaj 59,00 €

Globinska nega za normalno do občutljivo kožo, ki zmanjša razdraženost kože, preventivno deluje proti pojavu kapilar, rdečice in madežem. Spodbuja mikrocirkulacijo in pomaga pri preobčutljivosti na proste radikale. Privoščite svoji koži razvajanje z nežnimi naravnimi sestavinami: zelenim čajem, kamilico, vrtnico in sladkim korenom.

 

Biserna kopel z aromo vrtnic 20 min

Redna cena 39,00 €, zdaj 35,10 €

Biserna kopel z dodatkom aromatičnega olja dišečih vrtnic za sprostitev duha in telesa. Kopel priporočamo v kombinaciji s sprostitvenimi programi ali kot samostojno terapijo.

 

Piling portoroške vrtnice v sklopu Sauna Parka, cena doplačila 3 €

Privoščite si savna ritual z vonjem portoroške vrtnice. Piling Portoroške vrtnice je na voljo v odpiralnem času Sauna Parka, ob predhodni rezervaciji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si