Messika, pariška draguljarska zvezda

Valérie Messika, hči trgovca z diamanti, oblikovalka nakita in ljubiteljica mode je leta 2005 osnovala svojo draguljarsko hišo v Parizu. V manj kot 20 letih je njen nakit postal malodane ikoničen. Odslej si Messiko lahko ogledate tudi v poslovalnici Malalan v Ljubljani.

Družina Malalan že več kot 20 let skrbi, da so v Ljubljani na voljo najslavnejša imena iz sveta draguljarstva in urarstva. V maju so predstavili prenovljeno draguljarno v osrčju starega mestnega jedra in pozdravili najnovejšo pridobitev, francoski nakit Messika. V prekrasnem večeru pred draguljarno so gostje ob glasbi in kozarcu penine uživali v predstavitvi te izjemne znamke ter čudovitih kosih nakita. Messika v draguljarstvo prinaša svežino in postavlja nove trende. Diamanti postanejo živi: gibajo se, skorajda poplesavajo, se zabavajo in kar je najbolj pomembno – nikoli niso dolgočasni.

To je nakit za sodobno žensko, v njem se močno odraža značaj njegove ustanoviteljice. Občudujejo ga najbolj vplivne ženske na svetu, ženske, ki so spoštovane zaradi svojih talentov in osebnosti. Hiša Messika je v preteklosti sodelovala z imeni kot so Beyoncé, Charlize Theron, Selena Gomez, Gigi Hadid, Kate Moss in Kendall Jenner. Rdeča nit kolekcij so diamanti v gibanju. Trije diamanti, zlat okvir, nešteto različnih možnosti. Move je kreacija, ki nakitu Messika daje unikaten stil in je botrovala k uspehu znamke.  Prvi kos, zapestnica Move, ki je bila predstavljena le dve leti po odprtju draguljarske hiše, je postala klasika, uteleša enostavnost, lahkotnost in gibanje. Zdaj že skoraj ikonične oblike predstavljajo tudi neko igro nasprotij – zelo moderne, pa vendar brezčasne, enostavno nosljive ter hkrati trendovske, sproščene in šik.

Kendall Jenner je bila obraz znamke Messika leta 2022

Gigi Hadid v kampanji za nakit Messika leta 2019

 

 

Kolekcija Move je okras za ženske vseh življenjskih obdobij, za ženske, ki so svobodomiselne, samosvoje, odločne, strastne in jih navdaja »joie de vivre«.

Valerie Messika, ustanoviteljica znamke Messika na zabavi, ki jo je v Parizu organizirala letos junija

 

Nakit Messika je v Sloveniji na voljo v draguljarni Malalan na Mestnem trgu 21 v Ljubljani. www.malalan.si

Fotografije: Žiga Intihar, Profimedia

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si