Metropol Palace hotel

Metropol Palace, prekrasen hotel v samem centru mesta Beograd, obkrožen s parki in božanskimi razgledi, s svojo vrhunsko ponudbo in brezhibno storitvijo ponuja resnično nepozabno doživetje. Svoja vrata je prvič odprl leta 1957 in danes velja za skorajšno znamenitost mesta, s svojo bogato umetniško, politično in poslovno zgodovino in ikoničnimi imeni, ki so bivala v hotelu v času svojega obiska mesta Beograd. Svojo nekoliko bolj moderno preobrazbo pa je hotel dobil leta 2012 in danes tako vsekakor velja za enega najbolj prestižnih hotelov v mestu oziroma mesto kjer se zgodovina sreča z modernostjo in luskuzem.

Hotel obsega 198 ličnih sob in 38 suit, kot sta dih jemajoči suita Belgrade in Presidential suita, vse popolno opremeljene za brezsrkbno bivanje v mestu Beograd. S svojo ponudbo, hotel seveda poskrbi tudi za druge užitke, razvajanje v pravem pomenu besede, tako za dušo kot tudi za telo. Za resnično sprostitev bo poskrbel hotelski spa, ki ponuja notranji ogrevan bazen, jacuzzi, fitnes, savne, parno kopel, sobo za sproščanje in prekrasne privatne sobe za različne lepotne tretmaje in masaže.

Seveda pa Metropol Palace poskrbi tudi za pravo kulinarično doživetje v dveh restavracijah, kje pa ne bodo zadovoljene samo naše brbončice, temveč celostna izkušnja s prekrasnim pogledom na mesto Beograd. Rooftop bar namreč odpira enega izmed božanskih razgledov, seveda ob odlični hrani, ki med sabo spretno prepleta lahkotne elemente z vrhunskimi okusi, seveda pa je bar kakor nalašč tudi za večerno sprostitev ob vrhunskih koktejlih.

Metropol Palace navsezadnje navdušuje tudi s svojo lokacijo, nahaja se namreč v centru mesta, a je ravno prav odmaknjen od hudega vrveža, a je hkrati ravno prav oddaljen od glavnih znamenitosti, do katerih se lahko odpravimo kar peš.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si