Miami Swim Week: Bizarni trendi kopalk za poletje 2018

Tako kot vsak teden mode je tudi Miami Swim Week ponudil premnogo trendov, ki jih bomo na plažah zapazili v prihodnjem letu. Vsaka znamka si želi izstopati in ponuditi nekaj novega. Nekaterim to uspe izpeljati na subtilen in še vedno nosljiv način, spet drugi se lotevajo bizarnih pristopov, s katerimi zagotovo vzbudijo pozornost. Letošnji teden kopalne mode je tako ponudil kar nekaj drznih in “un poco loco” trendov, čeprav vemo, da je klasičen bikini še vedno tisti, za katerim bo posegla večina predstavnic nežnejšega spola. In za čem bodo posegle modne dame, ki ne glede na praktičnost stavijo na zadnje trende in se igrajo z modo? Tukaj je le nekaj bizarnih trendov iz Miami Swim Weeka:

Perilo ali kopalke? Odgovor je jasen: Kopalke, ki spominjajo na najbolj zapeljiv in erotičen set spodnjega perila. Čipka, drzni izrezi na meji preveč razkrivajočega, igra tkanin in prosojnosti … Ulala, čaka nas vroče poletje 2018!

Hot-As-Hell

Glamurozne rese: Detajl, ki bo prihajajoče poletje na plažah eksotičnih lokacij prisoten bolj kot kdajkoli poprej, so rese, ki se vijejo iz dolgih rokavov kopalk, ogrinjal, plapolajo iz modrčkov ali hlačk kopalk. In ne, nikakor ne govorimo o kratkih resicah, pač pa o doooolgih resah, ki plenijo pozornost.

Silvia Ulson

Motoristično: Čeprav nam usnje in kopalke nikakor ne delujeta kot samostalnika z istim imenovalcem, pa se zdi, da bo poletje 2018 tudi na tem področju revolucionarno. James Bond, pripravi se, izbira novega dekleta bo pestra in zanimiva!

Baes and Bikinis

Ribič, ribič me je ujel: Kvačkane kopalke nikakor niso novost, so bile pa na letošnjem Miami Swim Weeku videne premnogokrat in dajale vtis, da se je lepotica ujela v ribičevo mrežo in postala prikupna morska deklica.

7 Collection

Naj jih pokrijem ali zakrijem: Modrček, ki komaj kaj pokrije, je zagotovo eden izmed najbolj drznih trendov. Pripadnice klana Kardashian-Jenner in vse njihove sledilke bodo nad trendom zagotovo navdušene. Vsekakor trend za na luksuzne ladje, kjer drznost nima meja!

Baes and Bikinis

Ogrinjala: Kopalke preprosto niso več kos, v katerem poležavamo na plaži in se osvežimo v vodi, pač pa prava mala umetnina. Kopalke z ogrinjali so vsekakor pravi izbor za nepozabne “beach partyje” in kraljice noči, ki blestijo na njih.

Gottex Cruise

Izrezi, izrezi in še enkrat izrezi: Globoki dekolteji, odprtine v predelu pasu in izrezi, ki uokvirjajo intimne predele … Miami Swim Week je prinesel malo morje takšne ponudbe, ki pa je bolj kot za lovljenje sončnih žarkov primerna za srkanje koktajla v lokalu na plaži.

Filthy Haanz

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si