Micelarna vodica idealna za vsak tip kože

Naša koža obraza je vsak dan izpostavljena številnim dejavnikom, ki vplivajo na njeno zdravo ravnovesje.

 

Nika Urbas x Collistar

Zato je prvi in najpomembnejši korak v negi za zdravo ter sijočo polt temeljito čiščenje, ki pa mora biti ravno prav nežno, da ne poruši ravnovesja naravnega mikrobioma kože in oslabi kožne pregrade. Številni čistilni izdelki na trgu so do kože obraza preveč agresivni, zato je priznana italijanska kozmetična znamka Collistar razvila izjemno novost – nežno micelarno vodico Collistar, ki je zasnovana tako, da učinkovito odstrani vse vrste ličil, in nečistoč z obraza, vek in ustnic ter je ob tem prijazna do kože. Posebna koži prijazna formula je bila ustvarjena z mislijo na kožni mikrobiom in ohranitev njegovega ravnovesja ter učinkovite kožne pregrade. Vsebuje tudi posebni naravni prebiotik Inulin, ki lahko ugodno vpliva na razvoj dobrih bakterij, potrebnih za zdravje kože. Prijazna pa ni le do kože, ampak tudi do planeta, saj je njena embalaža izdelana iz 100 % reciklirane plastike.

Nežna micelarna vodica Collistar je ključni del vsake negovalne rutine, ne glede na tip kože in starost. Popolna je tudi za osvežitev v dneh, ko ne nosite ličil, saj s površine nežno odstrani nečistoče, odvečni sebum, posledice onesnaževanja in težke kovine, hkrati pa je ni potrebno splakniti, saj ne vsebuje mil in površinsko aktivnih snovi.

Klinični testi dokazujejo učinkovitost formule

Izjemna formula nežne micelarne vodice Collistar je dokazano učinkovita, saj je na kliničnih testih dosegla odlične rezultate. Pri kar devetih od desetih sodelujočih je brezhibno odstranila vse vrste ličil, pustila kožo prijetno navlaženo in čisto, pri vseh pa je popolnoma odstranila onesnaževalce.

Micelarna vodica bo vašo kožo skrbno očistila in pustila prijeten občutek s popolno kombinacijo sestavin:

-Ekstrakt magnolije in potonike, ki delujeta pomirjujoče in protivnetno,

-Betain, ki kožo pomirja in vlaži,

-Niacinamid, ki zmanjšuje rdečico in madeže ter osvetli kožo,

-Ekstrakt čaja matcha, ki je odličen antioksidant in kožo razstruplja ter

-Fitinsko kislino, antioksidant, ki se bori proti onesnaževanju.

Nanjo prisega tudi priljubljena televizijska komentatorka in ljubiteljica vsega lepega, Nika Ambrožič Urbas, ki nam je zaupala, da je nad novim izdelkom preprosto navdušena:

“Micelarno tekočino najraje uporabljam pri jutranjem čiščenju obraza, da očistim vsa olja in ostanke krem, ki so se nabrali čez noč. In ta Collistarjeva inovacija je še posebej učinkovita, prav tako pa prijetno nežna do kože. Predstavlja mi krasen začetek jutranje nege kože, saj obraz dodatno osveži in navlaži ter ga pripravi za vso nadaljnjo nego.”

Collistar novost je na voljo v poslovalnicah Müller po vsej Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si