Michael Kors fall 2022

Večerni izhod v New Yorku, je bila ključna tema modne revije Michael Kors jesen/zima 2022, ki je ob ikonični glasbi na Terminalu 5 Manhattnu ugledala luč sveta, kot prva modna revija na tej lokaciji in prva večerna modna revija v živo za znamko Michael Kors. Vse od piste, narejene v soju mestnih luči, do glasbenega nastopa Miguela, modna revija je slavila energijo in živost mesta New York ponoči.

“S to revijo, sem želel oživeti navdušenje in energijo nočnega izhoda v mesti New York, saj mislim da v tem trenutku, ne glede na to kje se nahajamo, prav vsi hrepenimo po prav tem,” je povedal Michael Kors, “in prav oblačila so vse to, kar potrebujemo za večerni izhod in seveda s katerimi pustimo vtis!”

Tako je v prvi vrsti poleg znanih obrazov kot so Blake Lively, Brooke Shields, Ariana DeBose, Lady Eliza, Lady Amelia Spencer in Addison Rae med drugimi sedel tudi župan mesta New York, Eric Adams. Ob glasbenem nastopu Grammyjevega zmagovalca Miguela so se po pisti sprehodile

New York City Mayor Eric Adams was among the A-list front row, which also included Blake Lively, Brooke Shields, Ariana DeBose, Lady Eliza and Lady Amelia Spencer, Addison Rae and more. Ob glasbeni spremljavi Grammyjevega nagrajenca Miguela, so se po pisti sprehodile Natasha Poly, Emily Ratajkowski, Adut Akech, Precious Lee, Malgosia Bela, Paloma Elsesser, Alton Mason, Gigi Hadid, Bella Hadid, Isabeli Fontana, Irina Shayk, Sherry Shi, Karmen Pedaru in druge, ki so ob soju luči  predstavile razgibano kolekcijo, polno kontrastov in nasprotij. Igra razkrivanja in skrivanja, biti hkrati zakrita in provokativna, modna pista je postregla z vsem od kratkih robov in visokih škorjev, do dramatičnih puloverjev s kapuco, v odtenkih kamelje in čokoladne barve s kontrasti električnih barv fuksije, oranžne in rumene barve. Še več, v kolekciji nista manjkala tudi tweed in karo kot odlična proti utež glamuroznim bleščicam in kristalnim okraskom za garderobo, ki je bila preprosto narejena, da z njo odplešemo v noč in seveda ukrademo vso pozornost.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si