Michael Kors: pomlad-poletje 2016

Oblikovalec Michael Kors, katerega kariera se zadnjih nekaj let strmo vzpenja, je na newyorškem tednu mode predstavil novo kolekcijo za pomlad-poletje 2016 in postregel z naravnim glamurjem – zemeljskimi barvami, nekoliko bolj ohlapnimi kroji in naravnimi materiali. Med modeli, ki so imeli čast predstavljati hitro rastočo blagovno znamko, pa je bila tudi 19-letna Kendall Jenner.

Kendall Jenner (Getty).

 

Mlad supermodel, ki je še lani divjal s piste na pisto, se je letos odločil sprehoditi le po določenih, bolj ekskluzivnih modnih brveh. Tokrat je Kendall blestela v črnem športno elegantnem outfitu, z napol spuščenimi lasmi in zelo naravnim make upom.

Revije se je udeležilo tudi nekaj znanih obrazov, v prvi vrsti smo denimo opazili Poppy Delevingne, Naomi Watts, Olivio Wilde, Lily Aldridge in Maria Testina.

Olivia Wilde, Naomi Watts in Mario Testino (Getty).

 

Novo MK kolekcijo za pomlad-poletje 2016, predstavljeno na newyorškem tednu mode, si oglejte na posnetku spodaj …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri