Michael Kors Collection ss21

Urbana narava je bila tema nove Michael Kors pomlad/poletje 2021 kolekcije, katere glavna inspiracija je kombinacija narave, mesta in duha mesta New York.

“To sezono sem ustvarjal z več premisleka in namena, kot kadarkoli do sedaj. Letošnje leto nas je prisililo, da smo se umirili in ustavili in mislim, da smo vsi začeli ceniti stvari v življenju na drugačen način- rože, ki cvetijo, prekrasni sončni zahod, sprehodi ob reki, to so stvari, ki nam dajejo upanje in želel sem si pogledati v naravo in jo predstaviti skozi urbane leče.”

Kolekcija je bila predstavljena tako v živjo, kot tudi skozi digitalno prezentacijo na MichaelKors-Collection.com, ki obsega tri videe- dokumentarni film Haley Elizabeth Anderson, ki nas popelje v razpoloženje in inspiracijo nove sezone, radicionalna modna revija, ki so jo direktno predvajali iz aktualne lokacije ob spremljavi Samanthe Diaz ter glasbeni spot prekrasnega nastopa pevke Diaz pesmi “You’ve Got a Friend,”.

Kot rečeno, je bila kolekcija predstavljena na vrtu na strehi New Yorka, ki popolno povzema bistvo nove kolekcije, kjer narava in mesto najdeta ravnovesje v naših vsakdanjih življenjih. “V urbanem New Yorku iščemo zelenje in v modi hrepenimo po teksturi in ideji, da nam bo nekaj pomagalo, da se bomo počutili bolje, kakor ta vrt, ki se je izkazal za popolno lokacijo za modno revijo!”

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si