MICHAEL KORS X ELLESSE nas peljeta na smučišča

Po uspehu njunega prvega sodelovanja sta se ikonična ameriška modna znamka Michael Kors in luksuzna italijanska znamka športnih oblačil ellesse združili v posebno smučarsko kolekcijo. Elegantne podobe kampanje, v katerih blestita Emily Ratajkowski in model David Agbodji oživljajo živahne, športne in glamurozne oblike kolekcije. Kampanjo je posnel fotograf Daniel Clavero, stiliziral pa Mel Ottenberg, glavni urednik kultne pop revije Interview.
Nova kapsulna kolekcija Michael Kors x ellesse, ki bo predstavljena konec novembra, ponuja živ pogled na slog smučišča. Kolekcija, ki spominja na drzno držo in samozavesten hlad dneva na smučiščih, je okrašena z edinstveno oznako, ki združuje ikonični logotip Michaela Korsa z logotipom ellesse, ki ga navdihujeta tenis in smučanje.
»Ellesse je pionir pri vnašanju visokega sloga v svet smučanja in vedno sem oblikoval oblačila in dodatke, ki združujejo glamur in lahkotnost. Navdušen sem nad kapsulo luksuznih, glamuroznih športnih oblačil, pri kateri smo sodelovali, saj odlično delujejo ne glede na to, ali ste v smučarski koči ali se podajate na mestne ulice,« pravi Michael Kors.
V skladu s svežimi barvnimi kombinacijami prvega sodelovanja Michael Kors x ellesse je značilna paleta ellesse ognjeno oranžne in rdeče postavljena poleg klasičnih odtenkov mornarsko modre in bele barve. Barvni puloverji, jakne in napihnjeni brezrokavniki se ujemajo s črtastimi trenirkami, pajkicami, palčniki in rebrastimi kapami, ki se popolno podajo v klasični smučarski stil. Interpretacije Korsovega obveznega nahrbtnika Hudson, nahrbtnika Slater in torbice Hudson pa so odlični dodatki z vgrajeno vsestranskostjo, idealni za lahkotnost na poti.
»Ellesse se je rodila na pobočjih. Kolekcija ellesse in Michaela Korsa združuje italijanski pridih ellesse z glamurjem in razkošjem, ki sta edinstvena za filozofijo Michaela Korsa, da ustvari videz, ki deluje na smučišču in na ulici,« pravi Simon Breckon, direktor znamke ellesse.

#MKxELLESSE
MICHAEL KORS

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si