Milani Cosmetics navdušuje z novim Cheek Kiss Cream Bronzerjem!

Milani Cosmetics, ena vodilnih blagovnih znamk v lepotni industriji, predstavlja svoj najnovejši it izdelek sezone – Cheek Kiss Cream Bronzer. Kremasti bronzer bo vašo polt oživil z zdravim sijajem in naravnim videzom. To bo nov najljubši bronzer v kozmetični torbici!

Cheek Kiss Cream Bronzer jer revolucionaren način nanašanja bronzerja. Z bogato, kremasto teksturo, ki se zlahka razmaže, ta izdelek omogoča brezhiben nanos in mehak zaključek, ki je videti, kot da ste pravkar stopili s plaže. Obrazu daje naravno toplino za popoln videz obsijan s soncem, medtem ko vaši koži povrne življenje. Pigmentirani bronzer se zabriše v nekaj sekundah in vam omogoča hitro in enostavno doseganje želenega videza.

Cheek Kiss Cream Bronzer vsebuje mešanico negovalnih olj, vitamina E in sferičnih pudrov mikro velikosti, ki pomagajo zabrisati nepravilnosti in dajejo vaši koži svilnat in gladek videz. Popolnoma se kombinira z Milani Cheek Kiss Cream Blush in ustvari idealen duo za doseganje svežega, naravnega videza.

PRIMEREN ZA VSE!

Cheek Kiss Cream Bronzer je primeren za vse tipe kože in je veganski in izdelan v Koreji, zaradi česar je idealna izbira za ljubitelje kozmetike, ki podpirajo etične blagovne znamke. Prav tako ne vsebuje nobenih dišav, zaradi česar je primeren za občutljivo kožo, ki ta bronzer brez težav uporablja.

Cheek Kiss Cream Bronzer se enostavno nanaša z gobico ali čopičem za ličenje. Rezultat je neodvisen od orodja, ki ga uporabljate, zaradi česar je prilagodljiv vsaki tehniki nanašanja.

ČUDOVIT UČINEK

S Cheek Kiss Cream Bronzer želiJo ponuditi izdelek, ki bo poskrbel za takojšen osvežilen učinek in hkrati negoval kožo. Bronzer je kot nalašč za doseganje naravnega videza, ne glede na to, ali želite mehak ton ali intenzivnejši učinek bronzanja. Odlična je tudi za začetnike, ki delajo s kremnimi izdelki, pa tudi za profesionalne vizažiste, ki so že zvesti Milani izdelkom.

Na voljo pa je v treh odtenkih: 110 Hey Honey, 120 Spilling Tea, 130 Spicy Season. Na voljo v treh odtenkih drogerijah DM in Müller.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si