Milanske ulice v Versace modnem duhu

Čeprav smo se od poletja žal morale posloviti za nekaj časa, so ti prvi jesenski dnevi milanskih modnih pist obarvani kar se da poletno. Vrhunske italijanske znamke namreč predstavljajo nove kolekcije za pomlad/poletje 2024. GRAZIA je pod modni drobnogled vzela znamko Versace, ki je vase uprla oči vseh modnih navdušenk včeraj zvečer.

Modno revijo je otvorila Kendall Jenner v mali beli obleki ter srebrnih Mary Jane balerinkah, videz pa so dopolnjevali nakit in bela torbica. Zvrstili so se odtenki svetlih bež barv, pastelnih rumenih, modrih ter roza. Manjkalo ni niti trendovske rdeče barve, a tokrat je izstopala njena usnjena različica. Seveda je bilo nekaj kreacij črno obarvanih, saj si znamke Versace brez črne barve ne predstavljamo, kajne? Kreativna direktorica Donatella Versace pa je za ‘it’ odtenek prihodnjega poletja izbrala umirjeno pastelno zeleno barvo. Kreacije v čudovitih zelenih odtekih sta med drugimi nosili tudi Imaan Hammam in Gigi Hadid. Veliko presenečenje na koncu modne revije pa je bila Claudia Schiffer, ki pri svojih 53 še vedno zgleda vrhunsko!

Vzorec na tleh ambienta je bil sestavljen iz črno-belih kvadratkov, zato smo lahko pričakovali ta vzorec tudi na kreacijah nove kolekcije.

 

“Ta kolekcija je radostna in ostra. Versacejeva ženska je svobodna in živahna. Versacejev moški je samozavesten in drzen,” je o novi kolekciji za pomlad/poletje 2024 dejala Donatella Versace.

     

Foto: Instagram @versace

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si