Misija – USPEH! Delavnica, ki je ne smete zamuditi!

3

V tem tednu sta Saša Einsiedler in Snježana Ristić na tiskovni konferenci v City Hotelu Ljubljana predstavili program njune dvodnevne delavnice “Misija – USPEH”, ki bo potekala od 25. do 27. novembra v Austria Trend Hotelu v Ljubljani.

Na novembrski delavnici bosta predstavili tehnike in strategije dveh svetovno priznanih učiteljev, Jacka Canfielda in Marry Morrissey, ki jih uporabljajo najboljši podjetniki, športniki, slavne osebe in običajni ljudje, študentje, gospodinje, umetniki in vsi, ki uvrščajo notranjo rast in razvoj visoko na lestvico srčnih vrednot.

Da sta Saša Einsiedler in Snježana Risić danes poslovno uspešni in osebno uresničeni ženski, poosebitev tega, o čemer bosta predavali tudi na delavnici  “Misija – USPEH”, pričata tudi njuni zgodbi o pretresljivih življenjskih padcih, po katerih jima je uspelo ponovno vstati in zaživeti svoje osebne in poslovne sanje.

V zvezi s tem je Saša Einsiedler spregovorila o svojih dveh ločitvah, po katerih je – zaradi čustvenih ran – sledil tudi poslovni padec. Kmalu zatem, ko si je čustveno opomogla in si želela tudi ponovnega poslovnega preboja, je spoznala Snježano Ristić, ki je podobno bitko s samo seboj in z življenjem že dobila. Sašo je seznanila s strategijami, ki človeku v takšni situaciji  zanesljivo pomagajo z dna, kjer je nekoč pristala tudi Snježana.  Po stečaju svojega podjetja je ostala brez doma, družine in prijateljev. Vendar je bila šele takrat pripravljena prisluhniti življenju in s tem tudi sebi, kar jo je postopoma vodilo do uresničitve njenih poslovnih in osebnih sanj.  Saša in Snježana sta poudarili, da sta hvaležnost in osredotočenost na pozitivne plati svojega življenja osnova za dvig sebe na višje frekvence.

Kaj je namen delavnice “Misija: USPEH”? S to delavnico  želita Saša in Snježana pokazati, da je v življenju mogoče popolnoma vse, če si to res želiš. Principi, ki jih podajata, so preizkušeni in predvsem prenosljivi na vsakogar izmed nas, brez izjeme!  Vsak od nas ima svojo “misijo”, svoje poslanstvo, tisto, za kar smo poklicani.  Samo prisluhniti je treba notranjemu vodstvu in se mu pustiti popeljati do našega “srčnega posla” – uspeh sledi potem kot naravna posledica in ne rezultat ali edini cilj naših prizadevanj.

Zakaj Saša in Snježana poučujeta o strategijah za večjo uspešnost?

Najprej sta želeli pomagali sebi in ker jima je uspelo, želita zdaj pomagati še vsem ostalim prebuditi in uresničiti svoj notranji potencial in začutiti veselje do življenja in do samega sebe! Odsev tega, da sta pozitivna samopodoba in ponovno prebujena radost bivanja neposredno povezani tudi s poslovnim in finančnim uspehom, sta tudi dragoceni darili, ki sta jih Saša in Snježana podelili na tiskovni konferenci.

Snježana in Saša sta ob koncu razkrili še presenečenje – enega izmed udeležencev delavnice, ki se bo ustrezno kvalificiral, bosta obdarovali še s šolnino v vrednosti 5000 dolarjev pri svetovno priznanemu Jacku Canfieldu! Ne zamudite te izjemne priložnosti za notranjo rast in se udeležite delavnice. “Najina misija je USPEH – naj bo to misija nas vseh!”, sta zaključili Saša in Snježana.

Karte za vikend delavnico “Misija – USPEH”  so še na voljo – kupite jih lahko na: http://snjezanaristic.si/

Kdo je Saša Einsiedler?

Televizijska voditeljica, certificirana DreamBuilder trenerka, družinska in transformativna mediatorka ter prva v tem delu Evrope s certifikatom svetovno znanega Jacka Canfielda, Success Principles. Je tudi avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev ter Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.  Saša pa ni samo poslovna ženska, ampak tudi mama petih otrok, partnerica, gospodinja, ki živi svoje sanje.

2

Kdo je Snježana Ristić?

Prva v tem delu Evrope s certifikatom za poučevanje po sistemu DreamBuilder. Vodi mednarodni posel, v  okviru katerega sodeluje z vodilnimi svetovnimi avtoritetami in avtorji na področju razvoja človeškega potenciala, kot so Mary Morrissey, nedavno preminuli dr. Wayne W. Dyer; Bob Proctor; Jack Canfield; Gay Hendricks in drugi. Je ustanoviteljica vodilne institucije na področju transformacije v razvoju človeškega potenciala, Zavoda Kvantni Uspeh, za šolanje certificiranih transformativnih DreamBuilderSuccess trenerjev.

1

Foto: Sašo Radej, Tatjana Splichal

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si