Missguided sedaj tudi v Sloveniji!

KONČNO! V teh dneh je večkrat nagrajena svetovno znana blagovna znamka iz Velike Britanije, ki časti žensko samozavest in ženske obline, postala tudi del ponudbe v XYZ! Je samozavestna, njena vizija pa je drugačna od drugih. Z njo je vsak dan kot petkov večer. Ona je Missguided. Pripravite se na noro modno sezono. V svetu Missguided so ženske tiste, ki vodijo igro!

Kdo vodi svet? Ženske!
Pri XYZ verjamejo v spodbujanje mladih talentov in edinstvenosti vsake ženske. Ženska moč je v središču Missguided, saj želi znamka motivirati novo generacijo neustavljivih žensk, da bi bile ponosne na to, kar so, in da dosežejo to, kar hočejo. Missguided ženske so ikonične osebnosti družbenih omrežij, ki si s svojim izgledom in osebnostjo drznejo več. Missguided želi, da zapeljete svet skupaj z Nicole Scherzinger, Pio Mia, Pamelo Anderson, Amber Rose ter mnogimi svetovno znanimi blogerkami.

Znamka s posebnim poslanstvom
Missguided je modna prihodnost in revolucionarno razmišljanje, ki ga je navdihnilo resnično življenje. Vsak njihov produkt je ustvarjen z roko v roki z njihovimi kupci in svetovnimi vplivneži ter se napaja v uličnem slogu in družbenih omrežjih, ki na najhitrejši način posredujejo informacije o željah žensk v razvoju današnjega sveta. Z bogato in hitro spreminjajočo se ponudbo in cenovno dostopnostjo Missguided spodbuja ženstvenost in zapeljivost. “V naših trgovinah z veseljem pozdravljamo znamko, katere poslanstvo je, da spodbuja samozavest žensk na svetovni ravni,” pravijo pri XYZ.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri