Misslynova Moderna pravljica

 

S kolekcijo Moderna pravljica vas Misslyn popelje v čudoviti svet barv in poskrbi, da se z novimi barvnimi odtenki za oči in ustnice vsaka ženska preobrazi v princeso.

S paleto senčil EYE BELIEVE IN FAIRYTALES! lahko ustvarite popoln videz za vsako priložnost v kratkem času in na poti, saj vsebuje vse, kar potrebuje profesionalni umetnik ličenja.
Zapeljiva in modna paleta je primerna za vse modne navdušenke in se poda še v tako majhno ročno torbico. Vgrajeno ogledalce na notranji strani palete in praktični aplikator omogočata enostavno nanašanje za popoln videz. Vsaka paleta vsebuje devet matiranih in svetlečih senčil za oči.
Na voljo so tri različice: paleto št. 1 “make a wish” sestavljajo matirano rjavi, rjasti in temno zeleni odtenki. Paleta št. 2 “once upon a time” združuje tople rjave in rdeče tone, paleta št. 3 “happily ever after” pa pastelne lila, modre in zemeljske tone.

 

 

Kremnato-mat dolgoobstojna šminka je popolna za ustvarjanje trendovskega mat videza in zagotavlja popolno obstojnost do 5 ur. Močna barvna pigmentacija in popolna konsistenca sta dopolnjeni z voskom kandelije, ki naredi šminko prijetno in nosljivo.
S tremi trendovskimi barvami spodbudi srčni utrip vsake modne navdušenke: št. 400 “stone heart” poudari ustnice v trendovski sivi barvi. Za dih jemajoč videz pa bosta poskrbeli šminki št. 450 “Cruella” v temno zeleni in št. 480 “magic hat” v intenzivni modri barvi.

 

 

 

 

* Kolekcija Moderna pravljica je na voljo v poslovalnicah Müller.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si