Mister Slovenije 2017 je postal Majk Peroša!

Nazivov so se razveselili mister Proteini.si Franko Bajc, mister Slovenije Majk Peroša in Cosmo mister Gregor Čeglaj.

Dežela pod Alpami ima uradno novega najlepšega Slovenca. Mister Slovenije 2017 je postal 24-letni Majk Peroša iz Pirana. Z nazivom Cosmo Mister 2017 se je okitil 27-letni Gregor Čeglaj iz Škofljice, mister Proteini.si pa je postal 21-letni Franko Bajc iz Ajdovščine.

Mister Slovenije 2017 je 24 letni Pirančan Majk Peroša.

Projekt Mister Slovenije je dosegel svoj vrhunec s finalnim izbiranjem, ki se je odvijalo v SiTi Teatru BTC. Glamurozna prireditev polna adrenalina in emocij je v dveh urah zadovoljila vse ljubitelje moške lepote, dobre glasbe in vrhunskih plesnih točk. Zvezde večera pa so seveda bili finalisti, ki so se potegovali za prestižni lepotni naziv.

Pirančan zmage ni pričakoval. “To, da sem zmagal, mi pomeni vse! Veselje in zadovoljstvo ob tem sta nepopisna. Verjamem, da se mi bodo s tem nazivom odprla odprla vrata v svet mode,” je ob zmagi povedal Majk, ki se sicer rad ukvarja s športom in v prostem času pomaga staršem na družinski kmetiji. Je velik zagovornik zdravega življenja in daje velik poudarek na zdravo, doma pridelano hrano. Po duši je romantik, veliko mu pomenijo sprehodi ob obali in s pogledom na sončni zahod.

Finalisti so predstavili novo kolekcijo Jessy Fashion Design, ki jo oblikuje Jasmina Gregurič.

Za raznolike stajlinge finalistov je poskrbela stlistka Maja Lazar, sicer pa so se fantje predstavili v petih hodih. V prvem so se predstavili v kreacijah modne oblikovalke Jasmine Gregurič, drugi je potekal v znamenju športne prehrane Proteini.si, v tretjem pa so prišli na vrsto vsi modni navdušenci, saj se je predstavila modna trgovina Ikona. Obiskovalke so prišle na svoj račun v četrtem izhodu, ko so se fantje predstavili v spodnjem perilu Lisca. Najbolj napeto pa je bilo v zadnjem, elegantnem hodu, kjer so se fantje prelevili v prave kavalirje in so navdušili v kreacijah Sens,  slovenske oblikovalke Zlate Zavašnik.

Izhod v perilu Lisca

Izhod Proteini.si

Deseterica finalistov v oblačilih iz trgovine Ikona.

Izhod v oblačilih SENS

Fantje pa niso navdušili le s svojim stasom, temveč tudi z izvirnimi in skrbno zasnovanimi koreografijami pod taktirko odlične Barbee Šuštaršič. O usodi finalistov je odločala organizacija Mister Slovenije in strokovna komisija, ki so jo sestavljali modna fotografinja Ana Gregorič, predstavnik Rimskih Term Tomaž Jastrobnik, direktorica podjetja Zvezdar Nataša Horvat, predstavnica naravne kozmetike Essentiq Martina Drašler, duhovna učiteljica Cristy Žmahar, predstavnik Proteini.si in reper Denis Porčič – Chorchyp, blogerka Tjaša Perko, zmagovalka natečaja »Dekle z naslovnice« revije Cosmopolitan Kaja Vidmar in mister Slovenije 2016 Tilen Grah.

Strokovna komisija

Dogodek sta nadvse zabavno in dinamično povezovala Pia Pustovrh in Emi Nikočević.  Zanimivi pa so bili tudi glasbeni nastopi, ki so se v celoti izvajali v živo. Navduševali so glasbeniki Clemens, Luka Sešek, Lea Sirk, Christine Zadnikar, Kristie Cle, Anabel, Nika Zorjan, Chorchyp in plesalke plesne skupine Mistique Show Group.

Voditelja večera, Emi Nikočević in Pia Pustovrh

Glasbeniki so še dodatno popestrili večer.

Spektakularna uvodna točka s plesalci Mystique Show Group in pevko Kristie Cle.

Zabava je trajala še dolgo v noč, kjer so se novemu mistru pridružila tudi prenekatera znana imena slovenske estrade.

Pevki Christine Zadnikar in Kristie Cle z Barbee Šuštaršič, ki je poskrbela za vse koreografije fantov na izboru.

Prešerno razpoloženi pevki Nika Zorjan in Anabel.

Organizatorja dogodka, Erik Ferfolja in Nina Uršič

Vremenar Bojan Ilijanič, organizatorka Nina Uršič, stilistka Maja Lazar in fotograf Peter Klinc.

Foto: Katja Kodba

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si