Mister Slovenije 2017: Mokrih TOP 15

15800407_10154438594953323_2518792744658955995_o

Pred polfinalisti projekta Mister Slovenije 2017 je bila nova preizkušnja. Postavili so se pred objektiv ene izmed najboljših fotografinj Ane Gregorič in brez sramu pokazali vse svoje fizične adute.

Seksi preznojeni dopustniki

Na dan snemanja je bilo še kako vroče, čeprav je zunaj grmelo in se pripravljalo na dež. Uvrščeni polfinalisti iz vseh koncev Slovenije so bili pred novim izzivom – predstaviti sebe v najboljši razgaljeni različici. “Morda se zdi na prvi pogled enostavno, vendar za novinca pred objektivom je vse prej kot to.  Paziti mora, da so vse mišice na telesu napete, obenem pa da je izraz na obrazu sproščen oziroma prepričljiv. Gledalcu mora ponuditi iluzijo, da gre za povsem naravno stanje, čeprav je bil ob fotografiranju pozoren na vsak najmanjši delček telesa,” je razložila Ana. Pred začetkom pa je primorska fotografinja kandidatom ponudila še enourno predavanje o poziranju, da so fantje prejeli tudi teoretično znanje, ki jim je prišlo prav za dnevno aktivnost. Da so postavni mladeniči delovali še nekoliko bolj spočito, počitniško in zagorelo, je poskrbela vrhunska umetnica ličenja Sandra Pranjić iz Sfumato make-up. Snemanje je trajalo 10 ur. Ekipa je bila ob koncu vidno izčrpana, ampak povsem zadovoljna z doseženim, kar pričajo tudi končni izdelki.

Borba za všečke!

Fotografije so objavljene tudi na uradni Facebook strani projekta misterslovenia.com, kjer vse do polfinalnega dogodka poteka glasovanje publike. Med petimi kandidati z največ všečki bo organizator določil 2, ki se bosta neposredno uvrstila v finalni del tekmovanja, ne glede na ocene žirantov na dan polfinala. Ostalih 13 pa se bo za preostalih 8 finalnih vstopnic potegovalo v soboto 22. aprila, ko bo v kranjskogorskem casinoju Korona potekal polfinalni spektakel prežet z glasbenimi in plesnimi točkami. Vstop je prost, zato lepo vabljeni.

TOP 15 po abecednem vrstnem redu glede na ime:

Aleks Klarić – 21 let, Koper

Aleks Klarić

Aleksandar Radić – 19 let, Celje

Aleksandar Radić

Blaž Kričej Režek – 18 let, Ljubljana

Blaž Kričej Režek

Butrint Behluli – 18 let, Ljubljana

Butrint Behluli

David Selan – 23 let, Cerklje na Gorenjskem

David Selan

Davor Brečko – 22 let, Laško

Davor Brečko

Davor Gradič – 22 let, Šentjur

Davor Gradič

Dino Šunjerga – 21 let, Črnomelj

Dino Šunjerga

Emanuel Mark Nifosi – 20 let, Ljubljana

Emanuel Mark Nifosi

Franko Bajc – 21 let, Ajdovščina

Franko Bajc

Gregor Čeglaj  – 27 let, Škofljica

Gregor Čeglaj

Majk Peroša – 24 let, Piran

Majk Peroša

Matic Zajc – 21 let, Črnomelj

Matic Zajc

Nik Žujo – 23 let, Ljubljana

Nik Žujo

Vid Bjedov Kobe – 19 let, Ljubljana

Vid Bjedov Kobe

Foto: Ana Gregorič / Ličenje: Sandra Pranjić za Sfumato Make Up / Studio: Pet500

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si