Mister Slovenije 2017: Razvajanje v stilu rimskih bogov

Termalna voda je še kako prijala finalistom Davorju, Majku, Niku in Gregorju.

Finalisti projekta Mister Slovenije 2017 so se minule dni mudili v Rimskih termah. Tam so brusili svoje telo, plesne korake, prezenco in um. Ob odhodu so bili mnogi mnenja, da edinstven termalni ambient zapuščajo pravi rimski vojščaki.

Ta hip 10 najbolj vročih fantov pri nas se je minule dni nahajalo v prelepem ambientu Rimskih term, ki so ponudile odlične pogoje za priprave na finalni nastop. Bazeni s termalno vodo, starodavni in novodobni jacuzziji, savne ter masaže so bili pravi obliž na naporen urnik in aktivnosti. Izklesane mladeniče iz vseh koncev Slovenije je že v zgodnjih jutranjih urah pričakala koreografinja Barbee Šuštaršič in jih postavila pred nov izziv: “V 4 mesecih sodelovanja sem dodobra spoznala vse fante in poznam njihove zmožnosti. Morda so se jim na začetku stvari zdele zapletene, vendar vem, da so vse to sposobni izpeljati na visoki ravni. Izredno so napredovali in verjamem, da bo publika z navdušenjem sprejela finalni nastop.”  Fizično pripravo fantov pa je preveril borec in repar Denis Chorchyp, ki je predstavil vodeno vabo na osnovi borilnih veščin.

18. Koreografinja Barbee Šuštaršič in deseterica finalistov so bili ob koncu treninga zadovoljni z doseženim.

Denis Chorchyp in fantje so se odpravili v naravo, kjer so izvedli intenzivni trening.

Mistri z osebnostjo!

V lepotni in modni industriji brez primernega stila ne gre. Delavnice na to temo stila so se odvijale pod vodstvom priznane stilistke Maje Lazar. Kavalirski mladeniči so se naučili marsikaj, tudi različnih načinov vezanja kravat. Ob koncu so izdelali kolaž, ki predstavlja posameznikovo osebnost. Izdelke so predstavili tudi na delavnicah za osebnostno rast, ki jih je vodila Cristy Žmahar. Duhovna učiteljica je komentirala in razbrala marsikaj, kar sicer skrivajo v sebi in bila navdušena nad ugotovitvijo: “Spremembe v življenju niso vedno lahke. Projekt Mister Slovenije pa je postavil pozitivne, trde temelje le-teh in ponosna sem, da lahko opazujem tak razcvet kandidatov, kot tistih, ki jih spremljamo.” 

Duhovna učiteljica Cristy Žmahar je podala kar nekaj trikov, kako osebnostno dozoreti.

Priznana stilistka Maja Lazar je fantom razkrila nekaj načinov vezanja kravate.

Manjkalo pa ni niti predavanje o negi kože. Finaliste je namreč obiskala predstavnica naravne kozmetike Essentiq Martina Drašler in  jih poučila o uporabi različnih izdelkov. S posebno napravo pa jim je preverila tip in stanje kože ter svetovala.

Finalista Franko in Vod sta navdušena nad sestavo kozmetike Essentiq.

Dnevi priprav so se zaključili sproščujoče. Fantje so si privoščili oddih v bazenih in zapustili termalno središče polni lepih vtisov. Finaliste tako čakajo še intenzivne sklepne priprave v Ljubljani. Mister Slovenije, mister Proteini.si in Cosmo mister pa bodo znani 21. junija, ko bo v SiTi teatru BTC v Lljubljani finalni gala dogodek.

Organizator projekta Mister Slovenije Erik Ferfolja se je pridružil zabavi, ki so jo pripravili predstavniki Rimskih term, direktor in lastnik Valery Arakelov, vodja internega marketinga Saša Omahna, vodja trženja in prodaje Evelin Krajnc ter Tomaž Jastrobnik, ki skrbi za animacijo.

Priprave niso minile brez stilistke Maje Lazar, fotografinje Ane Gregorič, vizažistke Sandre Pranjić in voditeljice Pie Pustovrh.

Zadovoljna organizatorja projekta Mister Slovenije Erik Ferfolja in Nina Uršič.

Foto: Luka Brataševec

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si