Mister Slovenije: Boj za lepotni prestol v polnem teku

Slika1

Projekt Mister Slovenije je spet v zagonu in prvi casting je postregel s pestrim naborom prijavljenih kandidatov. Na žirantskih stolčkih so tokrat sedeli organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja, fotografinja Ana Gregorič ter duhovna učiteljica Cristy Žmahar. Prvi krog izbora za uradno najlepšega Slovenca se je odvijal  v SiTi Teatru BTC v Ljubljani, komisija pa je po štirih urah določila uvrščene. “Nabor fantov je bil zelo raznolik, kot fotografinja pa sem bila pozorna predvsem na obrazne poteze, proporce telesa in skladnost. Kar nekaj fantov me je prepričalo, tako da z nestrpnostjo pričakujem, kako se bodo izkazali pred objektivom,” je dodala Ana Gregorič.

Sicer pa je komisija fante temeljito izprašala, preverila hojo in fizično formo. Castinga se je udeležilo 40 mladeničev, vstopnice za nadaljevanje pa je prejelo 24 najbolj postavnih, karizmatičnih in simpatičnih fantov iz vseh koncev Slovenije. Duhovna učiteljica Cristy Žmahar je dodala: “Hvaležna sem, da sem bila povabljena v žiriijo za Mistra Slovenije, saj menim, da je izjemno pomembno, da se spremenijo lepotni standardi. Sama sem se tako posvetila njihovi energiji in vrednotam, ki so me zanimale bolj kot brezhibne telesne mere. Iz leta v leto se močneje ugotavlja, da je prava lepota tista, ki zažari od znotraj navzven. Ko smo spoznavali vse te fante, smo lahko videli ta žar, spodbujali pa jih bomo, da si bodo upali le-tega tudi izražati. Da bodo vedeli, da so sprejeti v svoji edinstvenosti in kot taki bodo nato lahko navdihovali mlade generacije, ki iščejo svoje mesto pod soncem.”

Že v kratkem sledijo prvi izzivi za kandidate. Ti se bodo javno predstavili v dveh predizborih, katera se bosta odvijala v kranjskogorskem Casinoju Korona. Prireditvi prežeti z glasbo, plesom in vročimi izklesanimi telesi tekmovalcev se bosta odvijali prvi petek in zadnjo soboto v marcu. Prireditev si lahko ogleda kdorkoli, zato prisrčno vabljeni.

Foto: misterslovenia.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si