Mister Slovenije je Matjaž Mavri Boncelj

Mister 2018 je postal 22-letni Matjaž Mavri Boncelj iz Bistrice pri Tržiču.

 

Projekt Mister Slovenije 2018 je doživel vrhunec. Laskavi naziv najlepšega pod Alpami je osvojil Matjaž Mavri Boncelj iz Bistrice pri Tržiču. 

V ljubljanskem SiTi teatru BTC se je z velikim finalom zaključila deseta sezona projekta Mister Slovenije. Bilo je vroče tako na odru kot v dvorani, kjer publika ni varčevala z glasilkami. Osmerica finalistov se je potegovala za dva naziva, o njihovi usodi pa je poleg organizacije odločala še 11 članska komisija.
Mister Slovenije 2018 je postal 22-letni Matjaž Mavri Boncelj iz Bistrice pri Tržiču. Študent ekonomije, ki je tik pred finalom odpisal zadnji izpit, se je na mistra prijavil že drugič. “Celotna izkušnja je bila nad pričakovanji. Prvič sem se prijavil pred tremi leti, zato da naredim nekaj na sebi in da pridobim več samozavesti. Po treh letih sem si želel, da se še enkrat enkrat preizkusim, mika pa me tudi delo v tujini.” Zmago je komentiral z besedami: “Dal sem vse od sebe, se maksimalno potrudil in predvsem bil to, kar sem.” Slavil je tudi 22-letni Peter Škulj iz Ljubljane, ki je postal Cosmo mister za leto 2018. V super finale so se poleg zmagovalcev uvrstili še Luc Kanduti iz Polzele, Žan Pleško iz Šmartnega pri Litiji in Marko Nemc iz Tržiča.

Naravnost iz Šangaja je priletel bivši mister Marko Šobot, na sliki s stilistko Majo Lazar in italijanskim modnim oblikovalcem Fabriziem Pizzolijem.

 

Največji aplavz so fantje poželi v izhodu v kopalkah Lisca.

 

Top 5: Peter Škulj, Matjaž Mavri Boncelj, Luc Kanduti, Marko Nemc in Žan Pleško.

 

Voditeljski par: Pia Pustovrh in Matjaž Kumelj.

 

Foto: Mare Zaklop, Luka Brataševec

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si