Miu Miu predstavlja prvo dišavo

MIU_MIU_1Z veseljem naznanjamo, da septembra tudi na naše prodajne police prihaja prva dišava priznane blagovne znamke Miu Miu!

Dišava ne more izdati vsega, kar mislimo, lahko pa spodbudi takojšnje odzive, prebudi globoka čustva in spomine. Toda z Miu Miu ni nič tako, kot se zdi, ker so kode resničnega in umetnega, fantazije in realnosti, klasike in modernosti vedno obrnjene in predelane. To je skrivnost in nagajiva kvaliteta znamke, ki flirta, vznemirja in budi pričakovanja. Prva dišava je zato posebna: ne da se je kategorizirati, ker to preprosto zavrača. Tudi sam vonj je težko ulovljiv – v Miu Miu karakterju je, da zavrne vse, kar je pričakovanega, čistega in klišejskega – kot so težko ulovljive tudi značilnosti dišave: mladost, ženstvenost, svoboda in zaupanje. Slednje so namreč plod zavedanja želja in zahtev.

 

Dišava

Miuccia Prada je mojstrica intuicije. Meša običajnost z ultra prefinjenostjo, da ustvari nekaj povsem presenteljivega, toda nikoli narejenega. Z navdihom v Pradini eleganci parfumerka Daniela Andrier ustvari študijo kontrastov. Prične se z eleganco čutnega cvetja, šmarnice, jasmina in vrtnice, pomešanih z zelenimi sintetičnimi notami. Temu nežnemu in svežemu začetku je nasproti postavljeno globoko zemeljsko ozadje: les Akigalawood, poper in izvleček pačulija. Ta neverjetna kombinacija pa deluje naravno in brezčasno – roža in zemlja – toda učinek, ki ga ustvari je večplasten, skrajno svoboden in alkemičen. Celo malo uporniški: zelo Miu Miu.

Dekle

Stacy Martin je univerzalen talent z igrivo inteligenco in umetniško resnostjo, ki je prava esenca Miu Miu. V objektiv jo je ujel slavni Steven Meisel, oglasna kampanja pa do potankosti ujame njeno edinstveno naravo: nežno, ženstveno in hkrati ostro, drugačno. Rahlo pretirano poudarjene oči, Miu Miu oblekica za zabavo – popolna harmonija podobe in stekleničke – vse to spominja na optimistična šestdeseta, polna igrivega duha. In seveda nepozaben posnetek: Stacy in črno-bel mucek iz oči v oči v spopadu za igriv objekt poželenja!

MIU_1

Še malo in lahko se bomo prelevile v Miu Miu dekle …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri