Mlada slovenska plesalka med najvidnejšimi svetovnimi vplivnicami

S čim navdušuje Tjaša Skubic, ki jo je pod svoje okrilje vzel tudi adidas?

21-letna Tjaša Skubic je ena izmed najuspešnejših mladih slovenskih športnic, ki ji je uspelo doseči tudi najvišje vrhove Instagram gore. Na svojem profilu @tjasaskubic_poledance navdušuje že več kot sto tisoč sledilcev z vsega sveta, ki so očarani nad njenimi vrhunskimi plesnimi gibi in ženstveno eleganco, ki jo ustvarja med vse bolj priljubljeno vrsto plesa – pole dance ali ples ob drogu.

 

Najelegantnejša oblika vadbe za oblikovanje telesa

Pole dance oz. ples ob drogu je sodobna oblika umetniškega plesa, pri katerem s pomočjo vertikalnega droga izvajamo različne plesne prvine. Z zapeljivimi in mehkobnimi akrobatskimi gibi je zabavna in najizvrstnejša oblika vadbe za oblikovanje telesa, saj vključuje elemente plesa, fitnesa, joge in gimnastike.

Zakaj se naučiti plesnih gibov ob drogu?

  • Zapeljivi gibi bodo pozitivno vplivali na vašo samopodobo in samozavest.
  • Je odlična ter aktivna oblika druženja, rekreacije in zabave.
  • Pri vzpenjanju, spuščanju, vrtenju, zasukih ali drugih telesnih obratih se krepijo mišice celega telesa, še posebej mišice ramenskega obroča ter trebušne, zadnjične in stegenske mišice.
  • Z redno vadbo se intenzivno učvrstijo tudi najbolj problematični predeli telesa, ki se preoblikujejo v čvrsto in zapeljivo telo.
  • Je odlična oblika rekreacije s katero razvijamo občutek za estetiko, čutnost in koordinacijo.
  • Ker je vadba, ki oblikuje in osvobaja duha in telo.

adidas za vse vadbe in vse ženske

Statement kolekcijo, ki je namenjena vsem ženskam in idealna za vse športe, sestavlja 23 visokozmogljivih in med seboj dopolnjujočih se kosov, in sicer športni nedrčki, pajkice, jakna, nahrbtnik, torba ter čevlji. Mantro čudovite in unikatne adidas kolekcije pooseblja tudi naša športna vzornica in mojstrica najbolj zapeljive vadbe, Tjaša Skubic, pridružujejo pa se ji še Nives Orešnik, Tamara Simovič, Manca Šepetavc in Tamara Smonker.

V novembru bo na Instagram profilih omenjenih slovenskih športnic potekala posebna aktivacija z edinstvenimi treningi za ženske, ki si želijo okrepiti svojo moč in samozavest.

Treninge je moč v živo spremljati na Instagram profilih @nivesoresnik, @tamarasimovic, @manca_sepetavc, @tjasaskubic_poledance in @shapeboxingtm, kjer poteka tudi nagradna igra, v sklopu katere se bo 50 srečnih izbrank vplivnicam pridružilo na brezplačnem treningu. Za sodelovanje je pod njihovimi objavami na Instagramu potrebno zapisati lasten motivacijski izrek oziroma »statement«, iz katerega posameznice črpajo moč in navdih za vadbo.

Statement kolekcija je že na voljo v trgovinah adidas shop v Ljubljani, Celju in Mariboru ter pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si