Mmm, poletna dišava, ki vas bo zasvojila!

“Želela sem ustvariti dišavo, namenjeno vsem ženskam, ki so navdušene nad neustavljivimi dišečimi notami sončne linije NUXE SUN, ki se kopa v sanjski dišavi sonca. Tako je nastala Slastna dišeča vodica, osvežujoča eau de toilette – toaletna vodica s sončnimi notami, ki podaljša užitek sončnih poletnih dni preko celega leta. Nova dišeča vodica je več kot samo dišava, je kot prekrasno sonce, ki sije na ženski koži,” pravi Aliza Jabès, izvršna direktorica in ustanoviteljica Skupine NUXE . In Grazia to potrjuje! Po losjonu in olju z zaščito pred soncem, šamponu za lase in telo po sončenju ter losjonu za telo po sončenju je sedaj tukaj še slastna dišeča vodica kot zadnji korak k popolnemu lepotnemu ritualu NUXE SUN.

Laboratorij NUXE s svojo kreativnostjo vedno znova uspešno lansira inovacije, ki so kasneje pretvorjene v dišave: iz kultnega Čudežnega suhega olja Huile Prodigieuse® se je rodil Čudežni parfum Prodigieux® le parfum, iz NUXE Body linije je nastala Sproščujoča dišeča vodica. To poletje NUXE predstavlja novo, dišečo stvaritev, ki jo je navdihnila NUXE SUN linija. Slastna dišeča vodica je prva osvežujoča toaletna vodica s sončnimi notami, ki je za ceno 28,99 eur na voljo v lekarnah. Sonce, ujeto v dišavi, prekriva kožo s sijočimi in slastnimi občutki.

Slastna dišeča vodica ni fotosenzitivna, njena olfaktorna piramida pa nas očara in zapelje vse naše čute. Njene iskrive note sladke pomaranče in petitgrain nas prevzamejo, medtem ko nas čutni dotiki kokosa in tahitijskih gardenij ter sončne note vanilije in mošusa popeljejo v oddaljene tropske kraje. Nova Slastna dišeča vodica polepša vsak letni čas. Svetloba in sonce ovijeta naše telo, občutek poletja pa traja večno. Medtem ko note Slastne dišeče vodice spominjajo na prekrasen sončen dan, nas zapeljiva steklenička spominja na najlepše sončne zahode. Topli odtenki segajo od jantarjevo oranžne do zlato rumene in se v trenutku končajo z lagunsko modro, kar predstavlja tisti čudoviti trenutek, ko se sonce potopi v kristalno čisto vodo Sredozemlja. Dinamična in hkrati prefinjena s svojo minimalistično zasnovo, steklenička z razpršilom z enim samim dišečim oblakom sprosti užitek, kot da bi se kopali v poletnem soncu.

Kako nanesti Slastno dišečo vodico? Slastno dišečo vodico razpršite v zrak in se sprehodite skozi dišeč oblak, ki vas bo v celoti “oblekel” v njen slasten vonj. Dišeča meglica bo nežno prepojila vaša oblačila. Za še bolj nežen učinek jo razpršite po krtači za lase. Ko boste česali svoje lase, jih bo čarobna dišava v celoti prepojila. Razpršite jo lahko tudi po svoji posteljnini – za slastne sanje o soncu.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si