Moč modnih dodatkov

Poleti velja pravilo »manj je več«, zato ob visokih temperaturah raje posegamo po lahkotnih materialih in ohranimo naše kombinacije preproste. Je pa zato to tudi čas, da modni dodatki prevzamejo vodilno vlogo pri ustvarjanju edinstvenega poletnega sloga, saj popolnega videza ni brez šik modnih dodatkov, kajne? Z njimi je poletna modna kreativnost neomejena, s prefinjo izbranimi kosi pa bodo naši poletni videzi v vročih mesecih izpopolnjeni, dovršeni in enostavno čudoviti.

GRAZIA je za vas pripravila nabor modnih dodatkov, ki so nepogrešljivi v poletni garderobi.

Se strinjate, da ni poletja brez nakita s školjkami? GRAZIA je prikupno ogrlico in uhane našla med poletno kolekcijo dodatkov znamk Mango ter Parfois. To, da so kvačkarije in rožice na vrhu poletnih trendov, ni potrebno več ponavljati in pri znamki Mango so ta oba trenda združili v prefinjene poletne sandale. GRAZIA je zaljubljena! Pozabiti pa ne smemo tudi na poletne slamnike. Ne le, da naš obraz zaščitijo pred sončnimi žarki, ampak so hkrati tudi izjemno šik, kakor tudi naše najljubše satenaste rutke! Torej, ste tim slamniki ali rutke?

This slideshow requires JavaScript.

Še vedno pa je čas tudi za pravi poletni oddih! Kazalca ure Cluse kažeta proti morju, poletnim koktajlem in sončim zahodom! Takrat so sončna očala nepogrešljiva in ta znamke Prada se bodo podala na prav vsak poletni videz. Ko pa mu dodate še Marc Jacobs mini torbico, bo vaš videz popoln. Je ravno dovolj velika, da vanjo spravite vse poletne “must have” izdelke: sončno kremo, vodo, šminko in parfum. Poleg ure, sončnih očal in torbice je nujen modni dodatek tudi pas. Maxi poletnim oblekam bo orisal silhueto, preproste kratke hlače pa bo takoj dvignil na modni nivo. GRAZIA je izbrala tega znamke Calvin Klein.

This slideshow requires JavaScript.

Naslovna slika: vir Instagram @marianamachado___

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si