Moč rožnate na vaših ustnicah

 

Ste pripravljeni na rožnato obsesijo? Naj to poletje vaše ustnice zapeljivo zasijejo z balzamoma Labello Soft Rosé in Pearly Shine, ki sta za omejen čas dobila modni rožnati preobleki z močnimi sporočili in dekliškimi simboli.

Z novo omejeno serijo je znamka Labello na polico z izdelki za nego ustnic postavila izdelek, ki spodbuja vse deklice in ženske, da pokažejo, kdo so. Spoznajte novo omejeno serijo Labello PINK – dva balzama za nego ustnic, pet različnih dizajnov, vsak v modni nežno rožnati barvi, ki jih lahko odkrijete, zbirate in delite s prijateljicami.

Balzam Soft Rosé z močnimi rožnatimi sporočili
Balzam Labello Soft Rosé je dobil pet rožnatih preoblek z različnimi sporočili in ujemajočimi se simboli. Izberite tistega, ki najbolje ustreza vašemu razpoloženju – ali pa zberite vse: bodite #girlboss ali #pinkprincess, pokažite jim tista rožnata pravila s #pinkrules napisom, pokažite, da obožujete rožnato s #pink4ever in svojo #pinkpower močjo. Ujemajoči se simboli in embalaža z rožnatim dizajnom poskrbijo, da omejena serija resnično pritegne pogled, obenem pa je zabavna za uporabo vsakič, ko jo vzamete iz žepa.
Pod pokrovčkom se skriva znana Labello nega v odtenku soft rosé. Hranilna formula z izvlečkom vrtnice zagotavlja dolgotrajno vlaženje, ki ustnice naredi mehke in gladke. Balzam poudari naravno barvo ustnic in jim podari kanček rožnatega sijaja. Bodite samozavestni navznoter in navzven z Labello #pinkpower.

Balzam Pearly Shine z dekliškimi simboli
Za vse, ki želite negovane ustnice z naravnim bisernim sijajem, Labello predstavlja še eno omejeno serijo. Balzam Labello Pearly Shine je prav tako dobil novo rožnato preobleko s prikupnimi dekliškimi simboli, ki so bolj ljubki kot kdaj koli prej. Te različice so okrašene s sladoledom, različnimi vrstami kolačkov, lizikami, bonboni in smoothiji. Odkrijte novo presenečenje vsakič, ko uporabite svoj Labello Pearly Shine.
Balzam Labello Pearly Shine naredi ustnice mehke in gladke ter jih polepša z bisernim sijajem. Formula z dragocenimi izvlečki biserov in svile ohranja ustnice navlažene, medtem ko jih naravna olja omehčajo. Za neustavljivo mehke in lepe ustnice.

 

 

Novi izdelki bodo na voljo od maja 2018. Na voljo samo omejeno obdobje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si