MODA 70-IH SE SREČA S SODOBNIMI SILHUETAMI V KOLEKCIJI P/P24 H&M STUDIO

Sodobne silhuete se zgledujejo po sproščenih stilih iz 70-ih let, ki se ponašajo z lahkotnostjo in rezultirajo v naši novi kolekciji P/P24 H&M Studio. Kolekcija, podprta s premikom mode k bolj pragmatičnim oblačilom, se sklicuje na boemsko lahkotnost glasbenih umetnikov. Prevladujeta svoboda in pustolovščine, ko se sproščeni kosi srečajo s fluidnostjo oblek in razkošnimi modnimi dodatki. Kolekcija H&M Studio P/P24 je že na voljo na hm.com.

“Moda je na prehodu v pomlad, osredotočena na kapsulno garderobostrukturiran plašč, kavbojke, laskava obleka –, ki izražajo samozavestTa podcenjen občutek smo želeli ujeti z lepo izrezanimi sodobnimi kosi, ki kljub temu vzbujajo željo in zlahka prehajajo iz dneva v noč in iz sezone v sezono,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka in vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

Kapsulna garderoba je sestavljena iz ključnih kosov, kot so moder usnjeni plašč, ki izraža prefinjenost, vključno z blazerjem, ki je bil ponovno izdan iz arhiva studia H&M. Značilne kavbojke iz obdobja 70ih, v kombinaciji z bleščečimi oblačili za prosti čas, izžarevajo sproščenost. Ko pade noč, mini obleka, s potiskom kačje kože poleg laskave dolge obleke v odtenku oranžne barve, zadane subtilno retro noto. Modni dodatki obsegajo gladke visoke usnjene škornje, usnjene mule čevlje z nizko peto in drzen nakit iz okrasnih kamnov. Značilna oblazinjena torba H&M Studio, ki je v različnih barvah in velikostih vedno znova priljubljena v vseh letnih časih, se vrača s potiskom kačje kože. Kolekcija poudarja visokokakovostne kompozicije z vrsto bolj trajnostnih in konvencionalnih materialov. Poudarki vključujejo usnje brez kroma, vrhunsko volno, organski bombaž in celulozna vlakna Infinna, izdelana iz potrošniškega tekstila. Kampanjo P/P24, v kateri igra italijanska manekenka Vittoria Ceretti v raznoliki naravni pokrajini, je fotografiral Dan Jackson.

This slideshow requires JavaScript.

“V letošnji sezoni je imela oblikovalska ekipa v mislih svobodomiselno kreativnost, na poti in pripravljenost na pustolovščine. Če pogledamo slogovne trende iz leta 1970 in jih prelijemo s sodobnim kulijem, smo kolekciji želeli dati zelo kuriran občutek, s čudovitimi kosi, kot so usnjen plašč ali čudovit par visokih škornjev, ki bi jih lahko nosili v veliko različnih kombinacijah,” pravi Linda Wikell, oblikovalka konceptov pri H&M Studio.

H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena modno napredna ponudba. Kolekcije omejene izdaje, ki so bile predstavljene leta 2013 in jih je razvila lastna oblikovalska ekipa v stockholmskem ateljeju blagovne znamke, so predstavljene večkrat letno.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si