Modeli torbic, ki življenje naredijo veliko bolj enostavno


Vsestranska, elegantna in praktična – so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo v iskanje nove popolne torbice. Čeprav je zadnjih nekaj sezon modni svet zaznamoval trend majhnih in praktičnih torbic, bodo v vsaki ženski garderobi velike torbe imele posebno mesto, saj imajo poleg elegantnega in atraktivnega videza značilno praktično stran, ki vsakdanje življenje naredi veliko lažje. V novi kolekciji Ara boste našli modele torbic, ki bodo vaš idealni modni spremljevalec čez dan, na večerji, ob ples, zmenku, ali pa ležernem sprehodu po mestu.

Velike “tote” ali “shopper” torbe
Med modeli, ki nam olajšujejo življenje in imajo dovolj prostora za vse stvari, ki jih morda potrebujemo, so vedno izstopale tako imenovane “tote” ali “shopper” torbe. Visoko na seznamu ključnih kosov v vsaki omari je klasična in praktična dnevna torba, v katero bomo zlahka dali vse, kar potrebujemo čez dan. Zato so hkrati elegantne, kompaktne in trendi velike torbe ena izmed najbolj modnih naložb. Krasijo jih enostavne in elegantne linije ter večinoma nevtralne barve, to sezono pa jih najdemo tudi v nekaj novih, trendi oblikah, ki ta praktični modni detajl naredijo preprosto nezamenljiv.

59,95 €

 

Bucket torbice
Zabavna vrečasta torba, ki so ji zaradi oblike, ki spominja na vedro, pripisali vzdevek “bucket”, je tudi to sezono visoko na seznamu naših najljubših in najbolj praktičnih torbic. Odlikujeta jo tako forma kot funkcionalnost, poda se skorajda vsakemu slogu in pride prav ob vsaki priložnosti, hkrati pa nudi veliko prostora za vse pripomočke, ki jih potrebuje sodobna ženska. S svojim videzom nam vedno prinese pridih 70-ih, kar jo naredi za idealno izbiro za obisk glasbenih festivalov.

59,95 €

 

Nahrbtniki
Nahrbtniki že nekaj časa dokazujejo, da so lahko večnamenski in da z lahkoto zamenjajo tisto “it” torbico, po kateri hrepenimo z vsako modno sezono znova. So mešanica elegance, svobode, nežnosti in drznosti. Odvisno od dneva in razpoloženja, nahrbtnik bo vaš idealni spremljevalec na samotni peščeni plaži, ležernem sprehodu po mestu, rock koncertu in vsem vmes. Poleg tega, da so trenutno zelo trendovski, so tudi zelo uporabni, saj nas ne ovirajo, kot nas včasih ovira torbica. Odmislite torej klasiko in posezite po drznosti!

59,95 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si