Modna eksplozija v Mariboru z dobrodelno noto

 

23. novembra se je v avtohiši BMW vozil Selmar v Mariboru zgodil že tretji Selmar Fashion Show, ki je postregel s poslovno, ulično in večerno modo za moške in ženske slovenskih, italijanskih in hrvaških znamk in modnih oblikovalk. Dogodka so se udeležili VIP gosti in poslovni partnerji, ki so lahko po zaključku uradnega programa uživali ob glasbi akustične različice skupine Muff. Šoferka skozi večer, poln presežkov, je bila novinarka in televizijska voditeljica Natalija Bratkovič. Modni večer so otvorile plesalke Pandora Art of Pole, ki so uprizorile atraktivno točko na drogovih.

Glavne zvezde večera so bili trije novi modeli znamke BMW: i3S, ki je presenetil s še večjo močjo, prenovljeni BMW popularnega modela X3 in popolnoma novi model GT6.
Poleg priznanih modnih znamk domačih oblikovalk Barbare Repinšek, ki se je predstavila v tandemu z znamko modnih dodatkov Iva, Mojce Celin (znamka Princip) in oblikovalke Zlate Zavašnik s kolekcijo moške mode SENS, se je s kolekcijo večernih kreacij prvič v Sloveniji predstavila hrvaška znamka Nebo oblikovalke Ane Brajković, ki oblači največje zvezde v našem prostoru. Sledile so še predstavitve poslovno-sproščene mode znamk Twin Set iz mariborske trgovine Kisilak, urbane mode znamke Pepe Jeans iz Europarka in obutve CCC, treh italijanskih znamk za mlade in mlade po srcu: Imperial, Dixie in Please iz ljubljanske Name ter spodnje perilo francoske znamke Etam, ki je občinstvo očaralo s čipkastim šikom nove kolekcije. Videli pa smo, da lahko k prav vsem stilom dodamo tudi korekcijska ali sončna očala, ki jih je predstavila Optika Pirc Maribor in nakit Brosway oziroma uro popularne znamke Seiko iz vitrin trgovin Sten Time. Za posebni šov na odru je poskrbela znamka Keune, ki je predstavila novo kolekcijo 2017/2018 FIVE POINTS s petimi različnimi stili striženja, barvanja in oblikovanja Dejan Nikolič Salona.
Tretji Selmar Fashion Show je bil poln presežkov, od tega, da se je po pisti sprehodilo 15 tujih manekenk in manekenov v 80 stylingih, da so se predstavila kar tri vozila, smo ob zaključku v dobrodelne namene podarili 1500 € Varstveno delovnemu centru Polž. Direktor avtohiše Selmar Maribor in predsednik Rotary Cluba Maribor Grad Rok Gričnik je z zavedanjem za šibkejše pospremil občinstvo z dobrimi željami v prihajajoči december!

Natalija Bratkovič v kreaciji Barbare Repinšek in nakitu znamke Iva.

 

Manekenka Ana Jakovljević in Ocean v kreacijah oblikovalke Barbare Repinšek.

 

Manekenka Lara Spajić v obleki znamke Twin-Set, ki jo najdemo v Salonu čevljev Kisilak.

 

Slovenski mistri v domači znamki oblačil SENS, čevljih trgovine CCC iz Europarka in očalih Optike Pirc Maribor.

 

Čipkast podpis je modni reviji pustil izhod spodnjega perila znamke Etam v kombinaciji z očali Optike Pirc Maribor.

 

Muff med nastopom v akustični izvedbi – pevka Senidah s kitaristom.

 

Plesalke Pandora Art of Pole med nastopom.

 

Rok Gričnik ob predaji čeka za dobrodelne namene direktorici VDC Polž Jasmini Breznik.

 

Dražen Vranješ Kosi (direktor Marketinga BMW Slovenija), Manja Prašnički (BMW Slovenija), Uroš Seles (direktor Selma d.o.o.), Maja Ilec (PR BMW Slovenija) in Tim Farčnik (direktor podjetja SI SPORT).

 

Petra Romih, vodja marketinga Europark Maribor, z Majo Kožuh, Brand manager pri podjetju Sten d.o.o.

 

Blogerki Sabrina Vidovič (@Many loves by Sabrina) in Fiona Čuček (@Fionci).

 

Svetovno priznan mariborski fotograf Tibor Golob s hostesama.

Foto: Marko Pigac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si