Modna obutev za zadnji poletni mesec

Havaianas odkriva čarobne lepote Mykonosa

 

 

Našli smo še en razlog za odhod na počitnice

 

Havaianas, ena najbolj priljubljenih modnih znamk poletne obutve, tudi letos nadaljuje z ustvarjalnimi in navdihujočimi projekti, ki v ospredje postavljajo umetnost ter naravne lepote sveta, izražene skozi njihove najbolj priljubljene modele japonk. Najbolj znan projekt tega poletja se imenuje Local Soul. Havaianas je v sklopu projekta na čudovit grški otok Mykonos popeljal 20 evropskih influencerjev.

Havaianas je na Mediteranu postregel s pridihom razigrane Brazilije in v sklopu projekta na Mykonosu ponudil popolno izkušnjo s poudarkom na podpori umetnikom, različnosti in kulturi. To edinstveno praznovanje 4-dnevnega projekta je svoj vrhunec doživelo v Paradise Beach Clubu ob ritmih DJ Velvet Mode in svetovno znane britanske zasedbe Rudimental.

 

 

Pri Havaianasu so Mykonos prepoznali kot otok, ki ponuja zares idilično poletno doživetje, v sklopu projekta Local Soul pa so sodelovali z grško fotografinjo Marino Vernicos, ki je zasnovala dva odlična modela japonk. Havaianas in Marina sta s skupnimi močmi omogočila, da imamo osupljive lepote tega grškega otoka vedno »pod svojimi nogami« in jih nosimo s seboj povsod po svetu.

Kolekcija japonk Mykonos prinaša dva različna, a že dobro znana modela Havaianas – Top in Slim. Oba modela tokrat prihajata s čudovitim dizajnom, ki odseva lepoto in čar tega grškega otoka. Tako kot sam otok je tudi oblikovanje havaiank popolna kombinacija glamurja in rustikalnosti, ki preveva ta idilični otok. Na klasičnem modelu Top so upodobljene tri ikonične vetrnice z Mykonosa, obdane z vedrim modrim nebom in sinjim mediteranskim morjem. Model Slim pa  prikazuje mogočno turkizno morje, ki z valovi udarja ob obalo Mykonosa, znano tudi  kot male Benetke v Egejih. Oba modela na najboljši možen način prikazujeta lepote tega grškega otoka, ki se zdi kot ustvarjen za vse ljubitelje antične kulture.

Modeli japonk iz te edinstvene kolekcije so na voljo v uradnih prodajalnah Havaianas izključno na tem grškem otoku. In tako smo pravkar odkrili še en razlog za poletno potovanje!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Za več informacij o projektu Local Soul obiščite uradni Instagram profil @havaianaseurope ali spletne strani www.havaianaslocalsoul.com in www.havaianas.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si